hren

Planeti koji u horoskopu donose najviše sreće su Jupiter i Venera. Svi će znakovi osjetiti njihov utjecaj i imati svoja najsretnija razdoblja u 2017. godini.

OVAN

Izvući ćete se iz svake nevolje, hrabro se suočavati s izazovima i suprotstavljati se jačima od sebe. Sposobnost življenja života punog avantura i novih iskustava učinit će vam ovu godinu posebnijom od prethodne. Pregršt uzbudljivih trenutaka očekuje vas na polju međuljudskih odnosa, u ljubavi, u prilikama koje će vam omogućiti da privučete naklonosti drugih.

U godini ste kad bi vam neke osobe mogle postati bitne, pa ćete više ići za tim da udovoljite njima nego sebi, a njihov osmijeh i zadovoljstvo bit će vam najveća nagrada. Postat ćete nesebični i velikodušni te ćete poput magneta privlačiti druge ljude u svoju blizinu. S lakoćom ostvarujete nova poznanstva koja će vaš život učiniti još bogatijim i sadržajnijim nego što je bio. 

Najsretnija razdoblja u godini:
3. 2. – 3. 3. Mogli biste se zaljubiti snažno i strastveno, ostvariti financijske dobitke, uživati u pažnji i komplimentima koji će stizati sa svih strana.
28. 4. – 6. 6. Venera je u vašem znaku i, osim što donosi sreću u ljubavi, ovo je vrijeme u kojem možete kapitalizirati svoje znanje i poslovne vještine. 

BIK

Iako ste poznati po tome što vam za sreću nije potrebno puno, i ukusno jelo dovoljno vam je za uživanje, u ovoj godini ispunjenje pronalazite u mnogo krupnijim životnim iskoracima. Svaki izlazak iz zone sigurnosti bit će za vas pobjeda nad strahom i nesigurnostima.

Usudite li se činiti stvari koje nikad prije niste umjesto držati se za sigurne i provjerene obrasce, počet ćete više uživati u životu, a i osnažit ćete osjećaj vlastite vrijednosti. Sreću ćete pronaći u promjeni posla, zdravom načinu života, kućnom ljubimcu, redovitoj tjelovježbi, gubitku tjelesne težine, estetskim zahvatima koji vam omogućuju da postanete zadovoljniji svojim izgledom... A tijekom jeseni promijenit će vas pozitivni događaji u vašem ljubavnom životu.

Najsretnija razdoblja u godini:
6. 6. – 4. 7. Pokloni, priznanja i pozornost koju ćete primati od bližnjih, vjera u vlastite mogućnosti te osjećaj da ste voljeni uljepšat će vam ove dane.
7. 11. - 22. 11. Promjene vas vode u bolji život. Spoj Venere i Jupitera u znaku Škorpiona znak je osjećajnog blagostanja, bogatstva i sretnih trenutaka udvoje.

BLIZANCI

Pozitivne vibracije Jupitera do 10. listopada povezivat će vas sa zanimljivim osobama i ubacivati u događaje zbog kojih će vaš optimizam biti u stalnom porastu. Sad ste zaigrani, veseli, više ćete uživati u izlascima, ostvariti i neka nova prijateljstva. Imat ćete dojam kao da vam je napokon krenulo u životu, što će izbrisati gorčinu prouzročenu nekim lošim iskustvima iz prošlosti.

Neki će biti sretni zbog ostvarenja nove ljubavne veze, neki zbog uspjeha najmlađih članova obitelji i ostvarenja kroz roditeljsku ulogu, dok će drugi pronaći ispunjenje u nekom hobiju, čestim flertovima, ali i poboljšanju prilika na poslovnom i financijskom planu. U svakom slučaju, ovo je vaša sretna godina. Živite je punim plućima i vjerujte u uspjeh!

Najsretnija razdoblja u godini:
6. 6. – 20. 6. Plodno razdoblje za poslovno dokazivanje i profesionalno usavršavanje. Novi poslovi uvećat će vaša mjesečna primanja.
6. 7. – 30. 7. Venera u vašem znaku naglasit će vašu privlačnost, neposrednost i pomoći vam u ostvarenju ljubavnih i financijskih planova.

RAK

Ako vas išta može učiniti sretnom osobom, onda je to ljubav, osjećaj da ste voljeni i da volite bez straha od boli i gubitka. A posebno dirljive doživljaje proživjet ćete u svom najintimnijem okruženju, u blizini osoba koje dugo poznajete i s kojima dijelite sve što imate. Vaš dom postaje mjesto na kojem pronalazite podršku bližnjih, mjesto na kojem uživate u zagrljaju voljene osobe, u kojem osjećate sreću dok gledate svoje dijete kako raste i napreduje.

Od 10. listopada pa tijekom cijele 2017. godine uz podršku Jupitera postajete djelotvorniji u ostvarenju ciljeva i počinjete istinski uživati u nekim događajima koji su napokon tu, u vašem životu, a na koje ste toliko dugo čekali. Usamljene će usrećiti nova ljubavna priča, a uporne i mogući dobitak od igara na sreću.

Najsretnija razdoblja u godini:
31. 7. – 25. 8. Da je život pun neočekivanih iznenađenja i da nikad ne znate što vam sutra može donijeti, shvatit ćete u ovom za vas uzbudljivom razdoblju.
9. 12. – 31. 12. Od strasti i ljubavi zatitrat će svaka stanica u vašem tijelu. Na putu ste velikih ostvarenja, krećite se odvažno i vjerujte u sebe!

LAV

Neočekivani susret na cesti, poruke i pozivi u kasnim noćnim satima, kraća putovanja i izleti u prirodu, samo su neki događaji koji će tijekom ove godine ubrzavati otkucaje vašeg srca. Zadovoljstvo pronalazite i u dugim šetnjama, čitanju, tečajevima i edukacijama, u suradnji s bliskim rođacima i susjedima.

Ovo je godina u kojoj možete usavršiti svoje vještine komuniciranja, početi učiti strani jezik te uz pomoć šarma i duhovitosti doći do osoba koje će vam biti od velike koristi u ostvarenju ciljeva. Dobijete li za rođendanski poklon novi mobitel ili odlučite li se za kupovinu novog automobila, za vas stižu nove porcije užitka. Za osjećaj sreće neophodno je važna aktivnost, promjene, kretanje i spremnost na nove inicijative. 

Najsretnija razdoblja u godini:
6. 7. – 24. 7. Merkur u vašem znaku potiče vas na veću poslovnu aktivnosti, donoseći vam prilike za veću zaradu i jačanje samopouzdanja kroz posao.
26. 8. – 9. 9. Magnetski ste privlačni. Usrećit će vas naklonost osoba suprotnog spola, a najviše druženje s jednom, za vas posebnom osobom. 

DJEVICA

Tijekom ove godine pruža vam se prilika da pobijedite svoj perfekcionizam, koji vas silno udaljuje od sreće. Činite najbolje što znate, težite stalnom usavršavanju, no zadovoljstvo ostvarenim i onim što trenutno imate donosi ono što nazivamo osjećajem zadovoljstva, sreće i ispunjenosti. Potrudite li se u ostvarenju poslovnih ciljeva, sigurno je da će vas tijekom jeseni oduševiti stanje na vašem tekućem računu.

Kad je ljubav u pitanju, uspijevate prestati žudjeti za onim što ne možete imati i pronalazite mir sa samim sobom, a novo poznanstvo koje će se dogoditi u drugom dijelu godine probudit će u vama uspavane osjećaje i približiti vas stanju ushićenosti. Napokon ste spremni otpustiti prošlost i krenuti u nove životne pobjede.

Najsretnija razdoblja u godini:
13. 1. – 31. 1. Možete više uživati u opuštenosti, osjećaju mira, blizini onih koje volite. Društveni život izvor je uzbudljivih osjećajnih dogodovština.
19. 9. – 6. 10. Samcima se pruža prilika za ulazak u novu vezu. Strast će biti jača od razuma. Nemojte se preplašiti od gubitka kontrole nego uživajte!

VAGA

Sreća će u ovoj godini biti vaša najbolja prijateljica i vjerni saveznik u ispunjenju dugogodišnjih želja. Budite uporni, aktivni, trudite se ostvariti svoje ciljeve, i pritom imajte na umu – nagrada neće izostati! Očekuju vas priznanja, nagrade, promaknuća, prilike koje ne smijete propustiti. Očaravajući osmijeh na vašem licu bit će neodoljivo privlačan osobama koje će se naći u vašoj blizini.

Svoj život možete obogatiti novim poznanstvima, jednim uzbudljivim putovanjem u inozemstvo, selidbom ili novim poslovnim projektom. Lako je moguće da uđete u brak, postanete roditelj ili započnete novu vezu. Sreća kao da vreba na vas, zato nemojte pokleknuti u teškim trenucima, znajte da ste jači od svih problema! Za vas je ovo godina velikih ostvarenja!

Najsretnija razdoblja u godini:
4. 2. – 16. 2. Venera i Mars u znaku Ovna zapalit će iskru strasti. Jako ćete se zagrijati za jednu osobu i to će vam podići životnu energiju.
14. 10. – 6. 11. Okruženi ste ljepotom, svjesni ste vlastite privlačnosti, s lakoćom dolazite do ciljeva i znate da vas ona posebna osoba u vašem životu voli.

ŠKORPION

Vaša potraga za srećom bit će zapravo potraga za samima sobom, za upoznavanjem sebe i iscjeljivanjem nekih problema iz prošlosti. Što ćete biti odlučniji u namjeri da prekinete nit poveznicu s nekim odnosima i situacijama iz neposredne prošlosti, a koji u vama izazivaju osjećaj tjeskobe i nemira, sigurno je da će vaši dani u predstojećoj godini biti ispunjeni pozitivnim događanjima.

S pozicijom Jupitera iza vaših leđa sve do listopada kao da će vas čuvati anđeli. Uvijek ćete pronaći izlazi iz problema, a kad pomislite da ste nešto izgubili ili doživjeli poraz, okolnosti će se neočekivano preokrenuti u vašu korist i odvesti vas na put uspjeha. Nakon listopada Jupiter će ući u vaš znak i budite uvjereni da će vas sreća pronaći.

Najsretnija razdoblja u godini:
17. 10. – 4. 11. Merkur u vašem znaku omogućuje vam poslovni proboj. Ako niste vjerovali da je moguće, u ovom ćete se razdoblju uvjeriti u suprotno.
9. 12. – 31. 12. Sprega Marsa i Jupitera donosi veliku aktivnost koja će rezultirati novim poslovnim i ljubavnim pobjedama. 

STRIJELAC

Život ponekad može biti grub i težak, no vaš urođeni optimizam i volja za životom neće vam dopustiti da pokleknete pred izazovima. Zadovoljstvo i pozitivne prilike pronalazite u društvu prijatelja i osoba s kojima dijelite iste interese. Odlučite li uključiti se u rad neke udruge ili organizacije, povezati se s ljudima od kojih možete nešto naučiti i dobiti, sigurno je da će vaš život dobiti na kvaliteti.

Neki odnosi i osobe odlaze iz vašeg života i pustite ih. Tako ćete stvoriti prostor za nove i perspektivnije prilike koje će vam omogućiti dobitke na svim poljima. Zadovoljstvo pronalazite u dijeljenju svojih interesa s drugima, u ostvarenju dugoročnih ambicija koje će utrti put za ostvarenja koja vam tek predstoje. 

Najsretnija razdoblja u godini:
1. 2. – 10. 2. Venera i Mars zapalit će ljubavni žar, odvesti vas u zagrljaj osobe koja će vas očarati svojom snagom i poduzetničkom energijom.
1. 12. – 24. 12. Netko poseban pronaći će put do vašeg srca. Venera u vašem znaku simbol je osjećajnih blagoslova i velike ljubavne sreće.

JARAC

Pragmatični i realni kakvi jeste, sreća je za vas ostvarenje konkretnih životnih ciljeva. Ne zanosite se bajkama i iluzijama, gledate stvarnost u oči i zadovoljstvo pronalazite u poslovnim uspjesima, obiteljskom skladu, u druženju s nekolicinom ljudi u koje imate bezgranično povjerenje.

Odlučite li ove godine malo otpustiti ručnu kočnicu i ući u neke neizvjesne i pomalo rizične ljubavne ili poslovne pothvate, iznenadit ćete sami sebe, a ono što ćete postići i doživjeti premašit će vaša očekivanja. Od jeseni Jupiter vas usmjerava na ostvarenje novih prijateljskih odnosa. Neke osobe bit će vam velika podrška u ostvarenju planova, što će vas ispuniti osjećajem sreće i pokazati vam koliko ste uistinu cijenjeni i voljeni. 

Najsretnija razdoblja u godini:
1. 1. – 27. 1. Ovo je vrlo značajno razdoblje za vas i vaš osobni probitak. Sreća pristiže kroz zbližavanje s jednom osobom iz vaše prošlosti.
14. 12. – 31. 12. Mnogo ste mirniji, snažniji i odvažni u ostvarenju svojih namjera. Imate veliku podršku bliskih osoba i ljudi koji vjeruju u vas. 

VODENJAK

Česta putovanja i nova poznanstva s ljudima koji žive udaljeno od vas, širit će vaše životne obzore, pokazati vam kako je moguće i ono što ste smatrali neostvarivim. Ovo je vaša sretna godina, zašto ne biste iz nje izvukli maksimum? Usudite se potražiti posao u inozemstvu, ulažite u svoje znanje, dopustite nekim ljudima potpuno različitima od vas da uđu u vaš život, sad možete pronaći bogatstvo, sreću i obilje izvan vaših uobičajenih životnih okvira.

Pozitivnim mislima kreirat ćete pozitivnu stvarnost, shvatiti da se sreća ne krije samo u materijalnim postignućima nego i u duhovnoj obnovi koja vas vodi slobodi i oslobođenju od svega što vas sputava. Istražujte, učite, revidirajte svoje uvjerenja – to je vaš put prema dugotrajnom osjećaju sreće.

Najsretnija razdoblja u godini:
12. 2. – 28. 2. Samo nebo vam je granica. Uvjerljivi ste, samouvjereni, vrlo konkretni u onome što želite postići. Uspjeh kuca na vaša vrata, otvorite ih!
1. 10. – 17. 10. Oplodit ćete trud koji ste u posljednjih godinu dana ulagali u određeno područje života. Proslavite svoj uspjeh!

RIBE

Za vas je sreća bliskost i povezanost s osobama koje volite i ništa vas više ne može odobrovoljiti od spoznaje da ste voljeni i zaštićeni. Pozitivne promjene možete očekivati na polju nasljedstva, imovine i novca drugih ljudi. Neptun u vašem znaku već duže vrijeme izoštrava vašu intuiciju i naglašava kreativnost. Bavljenje glazbom, filmom, plesom, fotografijom ili nekom drugom vrstom umjetnosti osnažuje vašu životnu strast i osjećaj radosti.

Krenete li putem osobnog razvoja i duhovnosti vaš će život doživjeti nevjerojatnu transformaciju. Sreća više nije nešto daleko i nedostižno, ona postaje vaš saveznik. U drugoj polovini godine oslobodit ćete se nekih tereta, napokon disati punim plućima i shvatiti da ste nadomak ostvarenja jednog sna.

Najsretnija razdoblja u godini:
12. 1. – 31. 1. Sad se možete izboriti za bolje poslovne i ljubavne pozicije i biti ponosni na sebe što ste uspjeli unatoč svim poteškoćama!
1. 2. – 10. 2. Produktivni ste, svjesni vlastite vrijednosti i s više lakoće dolazite do zacrtanih ciljeva. Sreća vas prati u financijskim poslovima. 

Izvor: 24sata.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij