hren
 

RADIONICE AIESEC-A
Međunarodna organizacija mladih AIESEC svojim djelovanjim razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utječe na društvo. Prisutstvom u više od 126 zemalja i teritorija, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane mladih. Kroz programe međunarodnih volonterskih praksi te kreacijom, realizacijom i radom na edukativnim i društveno-odgovornim projektima, AIESEC pruža mladima mogućnost za osobni i profesionalni razvoj.

AIESEC Split tokom cijele godine omogućava mladima prakse u inozemstvu te da tako iskoriste vrijeme na drugačiji i korisniji način, primjene stečeno znanje u praksi, steknu nove vještine i iskustvo. Rad u multikulturalnom okruženju daje novi pogled na svijet i stvara novi krug prijatelja i poznanstava ali te širu mogućnost prilika za rad i stručno usavršavanje.Četvrtkom u predavaonici na II. katu sjevernog tornja Sveučilišne knjižnice održavati će se event za odlazne prakse pod imenom „Odvaži se i kreni!“ u 16:00 sati te se ovim putem pozivaju svi zainteresirani na sudjelovanje.

Za osobni razvoj, pomaganju zajednice i educiranje nudi se Global Volunteer. Podrazumijeva angažman na društveno korisnim projektima u svrsi ostvarenja 17 UN-ovih ciljeva održivog razvoja. Namijenjene su svim mladima, između 18 i 30 godina, nezavisno od  vrste i studijskog programa koji pohađaju. Global Volunteer prakse traju od 6 do 8 tjedana. Poželjno je dobro poznavanje engleskog jezika i  kreativnost, motivacija i želja za napredovanjem i usavršavanjem. Smještaj i hrana su uglavnom osigurani, dok troškove prijevoza praktikant sam plaća.

Global Talentsu stručne, plaćene prakse u internacionalnim tvrtkama i institucijama gdje praktikant primjenjuje naučena znanja u praksi za što dobiva odgovarajuću naknadu kojom pokriva troškove života u datoj zemlji. Prijave su također otvorene za sve studente završnih godina, sveučilišne prvostupnike ili magistre. Područja za ovu vrstu praksi su marketing, posao i informacijske tehnologije. Traju od 6 do 12 mjeseci i zahtjevaju viši stupanj poznavanja engleskog jezika.

Preko Global Entrepreneur programa, mladi imaju mogućnost u startup tvrtkama raditi na osmišljavanju  i provođenju različitih IT, marketing i menedžment aktivnostima, ovisno o području djelovanja tvrtke. Prakse traju od 6 tjedana do 3 mjeseca, a studenti prethodno moraju imati određenu razinu obrazovanja, kao i izvrsno poznavanje engleskog jezika.

Više o događajima i praksama možete vidjeti na AIESEC Split stranici. I pridružite se na eventu „Odvaži se i kreni!“ kako biste saznali sve što vas zanima o praksama i kako biste čuli doživljaje drugih koji su bili na internacionalnim praksama.


KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

  • (Gost_9146)

    ima li kojega iz novoga..jer od tamo su ..po nostalgicarevim ricima..samo dvojica isla vanka..jedan u legiju a drugi u ameriku..;)

    oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij