hren
 

METALCI DOŠLI NA SVOJE
Desetak tisuća preznojenih, ali vidno zadovoljnih posjetitelja napustilo je večeras Spaladium arenu nakon dvosatnog spektakla u izvedbi kultnog heavy metal benda Iron Maiden.

Prema prvim reakcijama, koncert uistinu nije razočarao, a fanovi su oduševljeno ustvrdili da je čak bilo bolje nego prije nekoliko godina u Areni Zagreb. Dupkom puna dvorana pljeskanjem i pjevanjem je popratila izvođače od prve pjesme s novog albuma 'Book of Souls'.

Pjevač Bruce Dickinson se na samom početku i našalio sa Splićanima, ispričavši se zato što su Britanci oteli Hrvatskoj najboljeg nogometnog trenera, Slavena Bilića, uz napomenu da će ga vratiti – jednom prilikom.

Očekivano, u prvom dijelu prilikom izvođenja novijih pjesama publika je ipak bila ponešto suzdržanija, no kada su Maideni sa 'Children Of The Damned' započeli set starijih uradaka, nastalo je kompletno ludilo koje je potrajalo sve do kraja koncerta.

Vrhunac su označili svevremeni hitovi 'Hallowed Be Thy Name' i 'Fear of the Dark', a s ushićenjem su dočekane i bis pjesme, 'The Number of the Beast' te 'Wasted Years.

Glazbena priča zaključena je Monty Pythonovskom 'Always Look On The Bright Side Of Life'.


Svi smo mi braća

Prilikom izvođenja hita 'Blood Brothers', Dickinson je primijetio da u publici osim Hrvata ima i posjetitelja drugih nacionalnosti iz cijelog svijeta, ali da se svi savršeno dobro slažu čime su potvrdili značenje samog naziva pjesme.

Izvor: Slobodna Dalmacija


KOMENTARI:

Stari Komentari (8)

 • (Gost_114)

  Maidenima kontra ringišpila! \m/

  oko 3 godina prije
 • (Gost_6744)

  ma svaka čast samo ovo petavanje rogova publike je ogavno!zašto ne petaju roge đavlu nego nebesima?

  oko 3 godina prije
 • (Gost_1888)

  rogovi se ne petaju ni đavlu ni nebesima niti ima nikakve veze sa vjeron. to je zaštitni znak heavy metal kulture

  oko 3 godina prije
 • * (Gost_3140)

  Da goste 1888= U potpunOsti ste u pravU= Roge se prvenstveno pe(n)taju raznim degustatorima ljudskih sudbina ;) i onima ća su sebi uMisLili da su jedino oni bez grijeha i usuđuju se baciti (osmatračnica i ćiribimba) kamen prVi ;)

  oko 3 godina prije
 • (Gost_8559)

  ima goste 1888 i te kako!Samo je problem što takvi niti imaju vjeru niti kulturu.Uvjeren sam kako će ih pola biti na ringišpilu te će minjat žarulje!

  oko 3 godina prije
 • (Gost_2452)

  Ala šta filozofirate bezveze i radite od muve slona... Morali ste nać zamjerku nečem šta nimalo ne razumite i onda banalizirate i pravite pametni. Bravo!

  oko 3 godina prije
 • (Gost_3944)

  Odgovara: # 399128

  Aj nebudi glup molin te....:p

  oko 3 godina prije
 • (Gost_2458)

  Ne mogu virovat da se skupilo 11 iljda da bi jedni drugima petavali roge

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij