hren
 

Sjajnom izvedbom u prvome polufinalu Eurosonga hrvatska predstavnica Nina Kraljić izborila je nastup u finalu 61. Eurosonga!

"Malo sam u šoku. Čak i u Hrvatskoj bilo je miješanih emocija i neki su htjeli da ne uspijemo. Bilo je jako teško, a htjela sam da dođemo u finale jer nismo u finalu bili sedam godina. Ponosna sam na cijeli naš tim i hvala svima koji su nas podržavali. Kada prezentiraš svoju zemlju, predstavljaš puno više od samoga sebe. To je velika čast i velika odgovornost. Sigurna sam da su svi predstavnici dali sve od sebe večeras", izjavila je Nina na konferenciji za medije nakon nastupa u prvome polufinalu.

Nina Kraljić, uz pomoć pratećih vokala – Andreja Babića, Danijele Večerinović, Lina Lacmanovića Ćućića i Martine Majerle – nastupila je peta s pjesmom „Lighthouse“ koju je napisao austrijski autorski dvojac POPMACHÉ - Andreas Grass i Nikola Paryla, dok je za produkciju bio zadužen Thorsten Brötzmann.

U finale, koje će se održati 14. svibnja, plasiralo se ukupno 10 zemalja: Azerbajdžan, Rusija, Nizozemska, Mađarska, Hrvatska, Austrija, Armenija, Češka, Cipar i Malta.

Nastupom u večerašnjem polufinalu Nina Kraljić je Hrvatsku dovela u finale Eurosonga, nakon što smo dvije godine izbivali s ovoga natjecanja. Na medijskoj konferenciji nakon nastupa u prvome polufinalu održano je i izvlačenje redoslijeda nastupa u finalu, a Nina će "Lighthouse" u subotnjem finalu izvesti u drugoj polovici večeri.

U nastavku pogledajte Ninin nastup!

Izvor: HRT


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij