Dvotjedna proslava najpoznatijeg splitskog blagdana - Svetog Dujma završila je emotivnim koncertom za svetog Duju na splitskoj rivi. U čast zaštitniku grada pod Marjanom zapjevali su grupa Magazin, Marijan Ban i Diktatori te štićenici Udruge Srce za oboljele od cerebralne paralize čiji su nastupi oduševili modnu dizajnericu Anamariju Asanović, glumca i voditelja Ivu Perkušića, kraljicu aerobika Natašu Bebić, Đanu Apostolski te tisuće posjetitelja pod zvjezdanim nebom jedne od najljepših riva na svijetu.

Štićenici udruge Srce ponosno su otvorili Koncert za Svetog Duju pjevajući mix najvećih dalmatinskih hitova. Nastavak prekrasne večeri upotpunili su hitovi Maslačak, Sijamski blizanci, Doktore grupe Magazin, a veliki plesni podij posljednji su zagrijali Marijan Ban i Diktatori uz  Četrnaest palmi, Morsku vilu, Rozu i mnoge druge hitove iz njihove dugogodišnje karijere.

U najpoznatijoj splitskoj noći rivu su do posljednjeg mjesta ispunile tisuće posjetitelja, a uz vrhunski glazbeni program, Splićane i njihove goste oduševila je izvrsna produkcija, koja je upotpunila jedinstveni doživljaj nezaboravne proslave. Na izuzetno atraktivnoj pozornici širokoj 20 metara veliki je led ekran uz najmoderniju rasvjetu pratio nastupe izvođača dok je odlično ozvučenje osiguralo neometan ples uz svevremenske glazbene hitove.
Nezaboravan doživljaj blagdana Svetog Dujma obilježio je spektakularan i do sada u Splitu neviđeni piromuzički vatromet uz svjetske hitove The Time Of My Life i  Greased Lighting. Preko 1000 raketa na 200 metara visine i 150 metara širine ispaljeno je sa tri pontona u prekrasno splitsko nebo  koje je na pet minuta preplavilo šarenilo prekrasnih boja.

Foto: Sonja Dvornik


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij