hren
 

IZA KULISA WTA
Direktor teniskog WTA turnira u Bolu Feliks Lukas najavljuje veliki spektakl. Nije lako, prošlo je 13 godina od zadnjeg WTA turnira na Braču. Bio je tu turnir za kojim mnogi i danas žale, na kojemu su se i igračice, gosti, sponzori, novinari... osjećali kao kraljevi.

Stoga je na Lukasovim leđima veliki teret, ne samo zbog financijskog dijela kojeg valja ispuniti, skupiti, već i zbog uspomena na taj stari bolski turnir koji valja ako ne nadmašiti, onda barem sustići. 
Lukas, međutim, ne misli tu biti samo prolaznik, niti želi da turnir u Bolu bude tek jedan u nizu. Stoga je posegnuo za zanimljivim imenima koja će uz, vjerujemo bogati teniski program, odraditi i zanimljivi zabavni dio.

Luyanna: ‘U školi sam igrala košarku. Nemojte mi se sada smijati s obzirom da sam visoka nešto preko metar i pedeset...’

U subotu, 4. lipnja na Zlatnom ratu anstupit će francuska pjevačica Luyanna, koja se za čitatelje Olimpa Slobodne Dalmacije ekskluzivno predstavila.
– Pozdrav svima u Dalmaciji. Imam 27 godina i moju su korijeni iz Portugala, ali sam rođena i odrasla u Francuskoj – počela je svoju priču atraktivna pjevačica te nastavila:
– Radi i pišem pjesme i komponiram ih, a pjevam pjesme latinoameričkog ritma.

Dolazite nastupiti na teniski turnir u Bol, ne igrati, već pjevati, ali... Volite li tenis?
– Da, hahaha. Opušta me gledati ga, ali iskreno, ne znam puno o tenisu.
Kojim se sportom bavite?
– U školi sam igrala košarku. Nemojte mi se sada smijati s obzirom da sam visoka nešto preko metar i pedeset... Igrala sam nešto malo tenis i mačevala se. Trenutno sam fokusirana na tečajeve plesa zahvaljujući kojima imam dovoljno energije za nastupe.
Što Hrvati mogu očekivati od vašeg nastupa?
– Čeka vas eksplozija jer volim biti na bini i zabavljati ljude. stoga, budite spremni...
Jeste li ikad bili u Hrvatskoj?
– Ne, stoga sam i dodatno uzbuđena što dolazim.
Kad ne pjevate, kako se opuštate?
– Volim odmarati i gledati filmove, izaći na piće s prijateljima ili u kazalište...

Ana Karla: ‘Volim tenis jer ga moj dečko profesionalno igra"

Mladi direktor Lukas potrudio se da ovaj obnovljeni, reaktivirani Bol u zabavnom dijelu ima međunarodnu, ali i egzotičnu notu. Stoga je potegnuo čak do Kube, osobno je tamo pregovarao sa zanimljivom balerinom Anom Karlom Suarez koja će nastupiti prije finalnog dvoboja u nedjelju, 5. lipnja.

Tko je Ana Karla Suarez?
– Rođena sam na Kubi, a od svoje četvrte godine bavim se plesom. Odmah sam imala ambiciju postati plesačica, a Flamenco je moja specijalnost. Zahvaljujući to plesu i nastupu u spotu za pjesmu “Bailando” s Enriqueom Iglesiasom postala sam popularna.
U kojem ste gradu odrasli?
– Odgojila sam se u Havani. Nije bilo to lagano djetinjstvo, teško sam kombinirala ostale obveze s plesom, ali zahvaljujući obitelji sam uspjela i zahvalna sam im, kao i svojoj domovini.
Volite tenis?
– Da, naravno. To je moj omiljeni sport. 
Zbog toga što ga igra vaš dečko koji se pokušava probiti u svijetu tenisa?
– Da, moj dečko je profesionani tenisač, s njim sam prvi put u životu igrala tenis. Sada ga ponekad pratim na turnirima i opalim po nekoliko loptica preko mreže, haha...
Kako je bilo raditi zajedno s Enriqueom Iglesiasom?
– Bilo je vrlo ugodno. Enrique ima dobru narav i jako je duhovit, ali isto tako vrlo ozbiljan i veliki profesionalac. Sretna sam što sam imala priliku upoznati ga.
Jeste li ikad bili u Hrvatskoj?
– Ne, nisam imala priliku do sada, no sretna sam jer sam od mnogo ljudi čula kako je baš Bol predivno mjesto.
Znate li nešto o Hrvatskoj?
– Ne baš, osim da ima puno otoka i puno mora. Što me raduje jer dolazim iz otočne zemlje i more je neizostavni dio moga života. 
Koji sport volite, osim tenisa?
– Baseball je kubanski nacionalni sport i igrala sam ga kao dijete.
A sada?
– Sada često idem u teretanu, želim ostati fit i zdrava. A posebno mi se sviđa Pilates.

Izvor: Slobodna Dalmacija


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij