AKO STE u doba svojih ludih tinejdžerskih godina posegnuli za nekim od časopisa za svoj tadašnji uzrast sigurno vas je posebno zabavljala rubrika s pitanjima čitatelja.


Pitaj Tinu ili Tina ili pak neka druga inačica iz srodnih tiskovina bile su ponekad mjesto za pronalazak pravih mudrosti zbog kojih ste pomislili da je fraza "glupo pitanje ne postoji" u potpunosti netočna. Još onomad vjerojatno vam je za neke upite prošlo kroz glavu je li ih netko iz uredništva izmislio kako bi zabavio i sebe i čitateljstvo, jer vam se jednostavno činilo
nemoguće da bi takvo što ikome palo na pamet.

Ipak, to je ono što nikad nećemo saznati, baš kao što nećemo saznati niti je li zafrkancija ili pravo neznanje kad su u pitanju isti takvi upiti koji već godinama kolaju internetom. A upravo je njih na jednom mjestu, prigodno aktualnosti teme zdravstvenog odgoja koji bi autorima ovih pitanja bio prijeko potreban, sakupio portal Lupiga. Bili oni istiniti ili lažni, nebitno je, zabavni su.

S dečkom sam stupila u intimne odnose prije godinu dana i stalno koristim pilulu. Prije mjesec dana, na fakultetu sam upoznala kolegu s kojim sam također stupila u intimne odnose. Moje je pitanje da li moram uzimati jos jednu pilulu, jednu za dečka, a drugu za kolegu sa faksa?

Primijetila sam da na reklamama za uloške uvijek bude neka plava tekućina, a meni curi crveno. Jesam li normalna?

Imam 15 godina i namjeravam stupiti u intimni odnos sa svojim momkom, ali me užasno strah da ne ostanem trudna. Mislim, da ostanem trudna to bi bila tragedija jer je momak jako siromašan, a mama mi daje dnevno samo 10 dinara za kavu i kad bi skupljala za abortus trebalo bi mi 5 godina, a trudnoća traje samo 9 mjeseci. Što da radim?

Imam 15 god i idem u 1. razred srednje škole. Ostala sam trudna s dečkom s kojim se zabavljam par mjeseci. Da li da rodim sad ili kad završim školu?

Uvijek kad se tuširam okrenem tuš prema sebi i to mi jako paše, jesam li normalna?

Gurnuo mi je prst dolje, da li sam jos nevina?

Pomozite molim vas, stalno mi na kiti ispod glavića nešto bijelo! U potpisu : Sokol - Odgovor : SOKOLE, OPERI GA!!!

Zadovoljavala sam se olovkom i toliko sam se zanijela da sam je gurnula prejako i malo sam krvarila? Dali je to bio moj prvi sex?

Da li mogu zatrudniti ako se kupam sa malim bratom u kadi?

Često sanjam da se ljubim s prijateljicom. dali sam lezbijka?

Čula sam neke cure iz 8. razreda spominju riječ peting, pa me zanima šta je to i da li se može izliječiti. hvala.

Može li ginekolog skužiti da mastrubiram?

Imam redovan seks sa deckom bez kondoma. Primijetila sam da mi rastu grudi, stomak mi se povećao a menstruacija mi kasni četiri meseca. Da li to znači da sam možda trudna?

Hoće li moji roditelji skužiti da vise nisam djevica?

Spavala sam s dečkovim bratom dali se to smatra varanjem?

Imam 13 godina, nikada se nisam poljubila s dečkom niti spavala s njime ali malo sam se udebljala, dali sam trudna?

Imam 13 godina jako sam lijepa, zgodna i imam velike grudi. pomozite sto da radim?

Ja i prijateljica smo se jučer s dva dečka mazile i ljubile na krevetu.. Danas cijeli dan imamo vjetrove! Jesmo li trudne?

Prijateljica mi je rekla da, ako se istuširam nakon seksa, neću ostati trudna. Je li to istina?

Sjela sam u mokraću.. Da li sam trudna?

Imam 16 godina, spavala sam nedavno s dečkom i čula sam da do 18. godine himen ti ponovno naraste. Koliko mu vremena treba?

Spavam s dva dečka, može li ovaj prvi dok spavam s njim skužiti da sam ga prevarila?

Izvor: index.hr


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij