hren
 
U Subotu u caffe bar-u Bugsy održan je 4. Portal party. Nekog posebnog povoda nije bilo ali party je organiziran upravo zbog toga što ga odavno nije bilo i što se u Kaštelima osim ovog događaja ne događa ništa slično. U nedostatku zanimljivih događanja subotom logično je bilo da se posjeti Portal party. I nismo falili.

Na ulazu se dilila Tequila i već je se dalo naslutiti da će ostatak večeri proteći u plesu i ludoj zabavi. Za muziku se pobrinuo DJ Dario koji je prisutne prisilio na ples i na ispijanje velikih količina nekakvih tekućina. Svako po svom guštu. A šta se moglo, subota je a usto i 4. Portal party. Kako je ura odmicala bilo je sve bolje a ekipa sve opuštenija i rasplesanija. Dobar đir reklo bi se.

Ludi provod potrajao je do 2 ure a večer je morala završiti kao i obično s pismom,  Alo, alo di si... ostatak pisme sigurno znate. Nadam se da će slike uspit dočarat svima što se događalo u Bugsy-a i da će prenit dio atmosfere, a za sve one koji nisu bili, da ih potakne i da ne propuste sljedeći Portal party.

Vidimo se na 5. Portal party-u.


...slike pogledajte OVDJE


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

  • (Gost)

    Sve pohvale partyu

    oko 14 godina prije
  • Luda kuca (Gost)

    bravo :grin

    oko 14 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij