hren
13.06. - 19.06.2010.
Uskoči u Trisedmu i saznaj svoj tjedni horskop! Ovaj tjedan su rođeni i voze se sa nama u trisedmi i 14.6. Che Guevara, revolucionar, 17.6. Venus Williams, američka tenisačica i 18.6. Isabella Rossellini, filmska glumica i model

Ovan
13.06. - 19.06.2011.

LJUBAV: Dobro ćete voziti svoj ljubavni vlak. Bit će doduše malih iskušenja povezanih s idejama, pristupom ili stilom života općenito. Neki će uočiti razlike na tom polju, ali će naći načina da ih nadvladaju. Veze na daljinu doživjet će promjene.
KARIJERA: Intenzivirat će se poslovni kontakti i komuniakcije. Također ćete imati priliku pokazati svoju kreativnu crtu. Na neki način ćete uživati u poslu i malo je toga što bi vas moglo zabirinuti ili zaustaviti. Suradnici vas vole.
ZDRAVLJE I SAVJET: Osnažite se nekim vama dragim sportom.
OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5


Bik

13.06. - 19.06.2011.

LJUBAV: Prvi dio tjedna donosi stabilnu sliku osobnih odnosa i vaš trud da sve to učvrstite. U drugom dijelu tjedna na dnevni red će doći manja iskušenja koja ćete morati nadvladavati pojačanom samokontrolom. Uglavnom ćete uspjeti.
KARIJERA: Prepoznavat ćete nih prilika za proširenje poslova i poduzimati korake da se to i ostvari. Moguće je da će se nešto pokrenuti i to će vas razveseliti. Bit ćete uvjereni da možete više i bolje, ali ćete sve morati raditi postepeno.
ZDRAVLJE I SAVJET: Organizirajte si periode stanki između aktivnosti.
OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4


Blizanci
13.06. - 19.06.2011.

LJUBAV: Imat ćete mnogo razloga za zadovoljstvo. Ovih dana zračni lotos otvorit će vam brojne prilike za druženja svih vrsta, za uživanja u društvu osoba koje su vam drage ili za upoznavanja novih lica. Izađite van među ljude i nećete pogriješiti.
KARIJERA: Svi poslovi povezani s korespondencijom, ljudima i izražavanjem ići će vam od ruke lakše nego što mislite. Neki će u toj oblasti postići rezultate za pamćenje. I svi ostali imat će povećan optimizam i volju za rad.
ZDRAVLJE I SAVJET: Bit ćete dobro cijeli ovaj tjedan.
OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4


Rak

13.06. - 19.06.2011.

LJUBAV: Potreba za diskrecijom i intimnošću bit će sve jača. Zato ćete radije ostajati doma nego izlaziti. Oni koji su u stabilnim vezama uživat će iza zatvorenih vrata, a oni koji još traže srodnu dušu radije će maštati nego nešto konkretizirati.
KARIJERA: Mnogi među vama uspjet će se opustiti nakon napora prethodnih mjeseci. Bit ćete u poziciji da možete raditi, ali ne pod svaku cijenu i to će vam goditi. Vući ćete poteze iz sjene ili drugima prepuštati glavnu riječ.
ZDRAVLJE I SAVJET: Ojačat će vaš interes za alternativne metode.
OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5


Lav

13.06. - 19.06.2011.

LJUBAV: Nikome ništa nećete uzeti za zlo, a kad vas pitaju da li ste zaljubljeni, nećete znati pravi odgovor. I to najviše zato jer ćete proći određene analize iz kojih bi se trebao izroditi vaš jasan stav i odluka. U skladu s njom ćete i djelovati, a ako treba i mijenjati stvari.
KARIJERA: Imat ćete opušteniji pristup nego većina vaših kolega. Nekom ćete zato biti uzor, a nekom razlog za kritiku. Ipak, potrudite se stići sve rokove kako vam nadređeni ne bi prigovarali. Protekcije će biti prolazne.
ZDRAVLJE I SAVJET: Ne pretjerujte s hranom.
OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4


Djevica

13.06. - 19.06.2011.

LJUBAV: Na trenutke će vam se činiti da ne znate kamo sve ovo vodi, a na trenutke se uoopće nećete pitati o tome jer će vam biti dobro. Ipak, kontinuirane frustracije dolazit će zbog vaših prevelikih očekivanja. Budite realist i bit ćete sretniji.
KARIJERA: Imat ćete povećane mogućnosti napredovanja, ali ćete osjećati i pritisak zbog toga. Neki će dobiti odgovornije zadatke, a najradije bi se nekamo povukli. Ne možete uvijek birati kad i što. Prihvatite izazove.
ZDRAVLJE I SAVJET: Zanemarite stinice i brige, opustite se.
OCJENA: LJ 3, K 4, Z 4


Vaga

13.06. - 19.06.2011.

LJUBAV: Pred vama je jedan zaista inspirirajući tjedan za sve vrste osobnih odnosa, kao i za društveni život. Ako ste još sami, potrudite se izaći među ljude jer ćete poznanstva sklapati s lakoćom. Ako ste u vezi, uživajte u paru i u svakom trenutku.
KARIJERA: Znate da neke faze u poslu ne možete preskočiti i koliko god vi bili sposobni brzo rješavati stvari, morat ćete odraditi svaku fazu. Ipak, vi stojite sve bolje i neka vas to potiče da izdržite nove izazove koji su pred vama.
ZDRAVLJE I SAVJET: Sve brige kao i radosti podijelite s drugima.
OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4


Škorpion

13.06. - 19.06.2011.

LJUBAV: Trudit ćete se uvjerljivom komunikacijom održavati solidne odnose s osobama suprotog spola, ali vaše unutrašnje emocionalno ispunjenje bit će varljiva stvar. Bit će još i malih provokacija, ali samokontrolom ćete ih nadvladati.
KARIJERA: Sve ćete više razmišljati o mogućnosti promjena na poslu. Neki će iznjedriti prave planove kako i što poboljšati, a sve u vlastitom interesu. Zasad će to ostati u mislima, jer neće još naići na plodno tlo, no planirati se može.
ZDRAVLJE I SAVJET: Zanemarite prošlost i gledajte prema naprijed.
OCJENA: LJ 3, K 4, Z 3


Strijelac

13.06. - 19.06.2011.

LJUBAV: Vaš stav da je sloboda najvažnija opet će biti središnja tema u odnosu s partnerom. No vama će on biti više izgovor za pomalo frustrirajuću situaciju u vezi. Neki će tokom ovog tjedna promovirati sasvim nove ideje, a neki i nove odluke.
KARIJERA: Budete li surađivali s drugima, dobro ćete pregrmiti tjedan. Budete li se opirali suradnji, zateći ćete sebe u nizu nepotrebnih briga i vrtloga iz kojeg nije lako izaći. Budite svjesni da je sve ovo samo vaš doživljaj.
ZDRAVLJE I SAVJET: Ne postavljajte suvišna pitanja.
OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4


Jarac

13.06. - 19.06.2011.

LJUBAV: Neki među vama ovih bi dana mogli zapeti za oko osobi s kojom poslovno surađuju, a moglo bi biti i obratno. Budite iskreni kako samo vi znate i rezultati neće izostati. Oni koji su u vezama znat će uživati u malim stvarima.
KARIJERA: Svi vaši poslovi lijepo napreduju, a vi ste spremni raditi još više i još bolje. Mnogi će vas poželjeti za suradnika, pa nisu isključene ni neke nove ponude. Oni koji još traže posao mogli bi ga dobiti zbog svoje kvalitete.
ZDRAVLJE I SAVJET: Odlično se držite. Istražite koji vam sport odgovara.
OCJENA: LJ 4, K 5, Z 5


Vodenjak

13.06. - 19.06.2011.

LJUBAV: Odlično ćete surađivati s bliskim vam osobama, a ako ste u vezi, voljena osoba će vas podržavati i razumjeti. Više nećete dvojiti što treba, a što ne treba, nego ćete se jednostavno prepustiti dobrim vibracijama koje će vam donijeti brojni kontakti.
KARIJERA: Na poslove ćete ovih dana gledati kao na igru. Radit ćete s lakoćom i uz nešto umora. No i s njim ćete izlaziti na kraj pomoću optimizma i snage duha. Možete pokrenuti poslove koje radite zajedno s drugima.
ZDRAVLJE I SAVJET: Duševno ste odlično, tjelesno slijedi mali umor.
OCJENA: LJ 5, K4 , Z 4


Ribe

13.06. - 19.06.2011.

LJUBAV: Vaša tajanstvena ljubavna strategija ovih bi vam se dana mogla obiti o glavu, odnosno neće uopće biti učinkovita. Vrijeme je za otvorene razgovore, a vi im niste skloni. Zato je najbolje da šutite i tako održavate solidan status quo.
KARIJERA: Ako ste planirali odmor u ovom tjednu, pogodili ste odlično vrijeme za to. Ako niste, računajte da ćete vrijeme na poslu provoditi gledajći na sat i jedva čekajući da krenete kući. To ćete se opuštati baš onako kako vama odgovara.
ZDRAVLJE I SAVJET: Vježbajte koncentraciju.
OCJENA: LJ 3, K 4, Z 4

Izvor: Horoskop.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij