hren
MUŠKA STANICA
Koji su najtraženiji muški parfemi na tržištu? Trebate pomoć da odaberete miris za sebe ili dar za nekoga? Sastavili smo za vas listu najprodavanijih muških parfema. Vozite se Trisedmom i budite In!

John Varvatos – John Varvatos
Moderan, snažan i sofisticiran, ovaj miris je prožet senzualnim ali opuštenim osjećajem. Kao što je elegant i muževan tako je bogat i intrigantan, njegova suptilna moć prenosi profinjenost i pažnju za detaljima, koja je prisutna u stvaranju John Varvatos parfema.
Stil: muževan, suptilan, senzualan

HM - Hanae Mori
Godine 1997. Hanae Mori predstavlja HM parfem, primjer muškosti i snage. HM u sebi ima 50 skladno pomješanih esencija. Da bi se razlikovalo, svako pakiranje ima ugraviran natpis od platine. Dizajn poklopca je inspiriran Tsukom, komadom metala pronađenim na drevnim samurajskim mačevima. Boca i kutija dolaze sa ugraviranim grbom proizvođača.
Stil: nezaboravan, snažan, naočit

L'Eau d'Issey Pour Homme - Issey Miyake
Dvije godine nakon stvaranja njegova ženskog mirisa, Issey Miyake je pokrenuo proizvodnju muškog mirisa, L'Eau d'Issey Pour Homme. Kopirajući načela njegova ženskog mirisa, koja utjelovljuju yin i yang i ekstremni polaritet u svijetu. L'Eau d'Issey Pour Homme je svjež, ali opet topao miris, sa drvenim mirisnim notama uz dodatak začina.
Stil: svježi miris sa toplim, drvenim podnotama

Black Code - Giorgio Armani
Zavodljiv miris za muškarce. Armani Code je seksi mješavina svježeg limuna i bergamota ublažen sa mirisnim naznakama naranče i umirujućim guaiac drvetom i tonka bobice.
Stil: seksi, muževan

 

Aqva Pour Homme – Bvlgari
Dizajnirao ga je poznati parfumer Jacques Cavallier, kao i prethodnika Aqua Pour Homme, koji je pokušao da u ovom parfemu dočara prirodnu svježinu i snagu oceana, uz morsku biljku, Posidonia oceanica, uz note nerolija, grejpa i bijelog kedra.
Stil: elegantan, muževan

Izvor: e-muskarac.com


KOMENTARI:

Stari Komentari (6)

 • (Gost_8098)

  A mogli ste i cijene napisat

  oko 9 godina prije
 • (Gost_4202)

  chanel alure sport

  oko 9 godina prije
 • (Gost_828)

  bolje da cijene nisu napisali.
  i parfem moze bit najbolji na svitu, kad nekome ne stoji, ne valja nista! svaki parfem treba probat i vidit kako se ponasa na koži. nezahvalno je kupit nekome parfem.

  oko 9 godina prije
 • (Gost_124)

  eh ti muškarci :grin

  oko 9 godina prije
 • (Gost_9098)

  di je old spice u toj prici?

  oko 9 godina prije
 • (Gost_1150)

  a pitralon

  oko 9 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij