hren
04.10. - 10.10.2010.
Smiješe li ti se zvijezde ovaj tjedan? Imat češ sreće u ljubavi? Saznaj na vrijeme i kreni pripremljen u novi tjedan! Uskoči u Trisedmu i saznaj svoj tjedni horskop! Ugodna vožnja!

Ovan

LJUBAV: Vaš privatni život bit će zanimljiva mješavina strasti i kompromisa. Ponekad će sve to djelovati zbunjujuće na vas. Bolje ćete se snalaziti u seksu i milovanjima, a kad treba nešto dogovoriti ili popustiti, tu će vam stvari ići malo teže. Vještina diplomacije nešto je što biste ovih dana trebali vježbati više nego inače, a za to ćete imati i brojne prilike. Ne budite tvrdoglavi. Sjetite se one – Ako želite skupljati med, ne udarajte po košnici.
POSAO: Sve će vas više znaimati alternativne ili umjetničke teme, dok će one službene kod vas izazivati frustraciju i to najviše zato jer ćete se opet trebati prilagođavati. A to se vama ne da i vi biste najradije po svom. Zato ćete bježati u svoj svijet novih i otkačenih ideja, a kad se suočite sa stvarnošću, doživljavat ćete nove i nove frustracije. Vrijeme je dobro za sazrijevanje i od vas se i očekuje da se ponašate kao zrela osoba. Drugo vam ne preostaje.
ZDRAVLJE: Vrlo je izgledan pad imuniteta i snage, kao i iskušenja živciranja cijeli ovaj tjedan. Primirite se i odmarajte kad god možete.


Bik

LJUBAV: Moguće je da ste otupili za ljubav ili sve teže podnosite kritike partnera (partnerice). Sigurno se pitate što ste skrivili i ne znate kako dalje. Bilo bi dobro da razvijate filozofsku dimenziju odnosa i da se nekako izdignete iznad svega. Tako ćete lakše pregrmiti ovo za vas stresno emotivno razdoblje kad ili vas ne uvažavaju, ili nemate s kim podijeliti svoje osjećaje. Dobro je što ćete imati posla, pa se i kroz njega možete odmaknuti od ljubavnih briga.
POSAO: Rad će vas ispunjavati do krajnjih granica. Bit će mnogo posla. Možda je to i dobro jer druge teme bit će nekako nezadovoljavajuće po vas. Jedino na što trebate paziti, to je da vas vaši protivnici na iskritiziraju preko svake mjere. Znajte da će iskoristiti svaku priliku da vas s puno strasti ocrne. Zato trebate biti još profesionalniji i još kvalitetnije raditi. Tako ćete im začepiti usta, a promovirati sebe na najbolji način.
ZDRAVLJE: Sve ćete više brinuti o zdravlju i posvetiti se urednijem životu. Tako ćete doskočiti umoru koji će vas pratiti cijeli tjedan. Dobro bi vam došlo i treniranje emocionalne distance pomoću neke metode relaksacije.


Blizanci

LJUBAV: Tjedan ćete najvjeroajtnije provesti plešući, zabavljajući se, obilazeći razna društvena okupljanja ili kulturne događaje. Duša će vam biti ispunjena i nahranjena kako emotivno, tako i estetikom, umjetnošću, plemenitim stvarima. Oni koji imaju djecu posvećivat će im pažnju više nego inače. Pred vama je lijep tjedan kad se radi o privatnom životu bilo da ste već u vezi, bilo da ste još sami.
POSAO: Svi Blizanci i Blizančice koji rade s djecom,mladima, u zabavljačkoj ili kreativnoj industriji, kao i u sportu, bit će na dobitku. Nove i nove prilike otvarat će se pred njima, a neke će obećavati i dugoročniji razvoj stabilnih poslova. Pazite samo da se ne zanesete i u cijelom tom labirintu lijepih prilika i obećanja ne vidite sve ružičasto. Budite realist i optimist. Zasad je to najbolja opcija za vas. Bit ćete vrlo perspektivan kadar.
ZDRAVLJE: Iz dobrog vi ćete ići u još bolje zdravstveno stanje. Osjećat ćete se odlično cijeli ovaj tjedan.


Rak

LJUBAV: Na tulumima i zabavama proradit će strasti u najboljem smislu. Voljet ćete i bit ćete voljeni. Jedino što će vas mučiti bit će određeni problemi povezani s obitelji ili sa stanom. No kako će vam srce biti zadovoljno, tako ćete nadvladavati spomenuto. Oni koji su još sami neka izlaze bez obzira na prolazna neraspoloženja jer imaju velike šanse da neko njihovo poznanstvo pređe u nešto značajnije.
POSAO: Privatnici će kalkulirati kako spasiti ili razviti jedan posao povezan s grubom domaćom stvarnošću. Neće im biti lako i bit će skloni uroniti u brige, ali će u isto vrijeme biti i vrlo konstruktivni i spremni da sve to raspletu i riješe. Na dobrom su putu iako će se trebati još malo pomučiti prije nego i ostvare rezultate. Svi drugi će jedva čekati da pobjegnu s posla kući gdje će se predavati ljubavi i svojoj najdržaoj osobi ili rješavati domaće kućne brige.
ZDRAVLJE: Malo više nervoze uvući će vam se pod kožu, ali ima još uvijek dosta dobrih aspekata koji vam obećavaju tjelesnu stabilnost i unutrašnji mir i zadovoljstvo.

Lav

LJUBAV: U vašim privatnim odnosima dominirat će intelektualna crta, dok će ona emotivna biti u drugom planu. Teško da ćete biti zadovoljni kad se radi o vašem srcu, ali zato ćete s lakoćom komunicirati i voditi duge razgovore s voljenom osobom o svemu i svačemu. I to će na neki način nahraniti vaš odnos.
POSAO: Zaključit ćete da je vrijeme za povezivanje s novim suradnicima i pokretanje svih postupaka oko legalizacije dokumentacije za razvoj posla. U svemu tome bit ćete vrlo revni, a ponekad čak i naporni (drugima). Istovremeno ćete razmišljati kako da povučete novac od potencijalnih ulagača, ali vam samima neće biti jasno kako da ga vratite. I tu je problem. Vaše financijske konstrukcije djelovat će isforsirano, ali će vam vještina komunikacije biti na zavidnoj razini. Pazite da ne dajete lažna obećanja.
ZDRAVLJE: Osim malo više buke koju ćete i dalje priozvoditi zbog stresa, bit ćete sasvim dobro većinu ovih dana.


Djevica

LJUBAV: I dalje ćete imati dobar vjetar u leđa kad se o ljubavi radi. Možete lako izraziti ono što osjećate i bit ćete vrlo uvjerljivi u svojim nastojanjima . Druga strana će vas slijediti i s velikim zanimanjem pratiti vaše analize, prijedloge i želje. Neki će poći i na kraće putovanje koje im je i dalje odlično aspektirano, dok će drugi sretati sve više ljudi u svom svakodnevnom krugu. To će biti poticajno za samce jer će imati priliku za sve više poznanstava.
POSAO: Malo ćete se primiriti ili olabaviti i biti skloni opustiti se, pa čak i na radnom mjestu. Kako to inače nikako nije vaša tipična osobina i poznaju vas kao radoholičara, neki kolege mogli bi vas gledati zbunjeno. Objasnite da i vi imate faze kad vam se možda baš i ne radi i da ste i vi ljudsko biće, a ne stroj. Neki bi ovih dana tako blago opušteni mogli osmisliti nov način zarade ili promijeniti nešto u postojećem. Istovremeno postoji sklonost ka trošenju, pa pazite na izdatke koji vam nisu potrebni.
ZDRAVLJE: Možda ćete pojesti koji zalogaj previše, ali sve ostalo bit će sasvim dobro.


Vaga

LJUBAV: Tokom ovog tjedna malo ćete se više zamisliti i pozabaviti sami sobom. Razmišljati ćete gdje ste, kako stojite u odnosu i kakve su vam želje i očekivanja. Sve će to uroditi i malo zrelijim pristupom, pa ćete postati nešto zahtjevniji kako prema sebi, tako i prema partneru (partnerici). Oni koji su još sami vjeorjatno će igrati na sigurno. Prvo će provjeriti sve o drugoj osobi, pa će tek onda krenuti u osvajanje. Bit će promišljeni.
POSAO: Bit ćete iznimno profesionalni i usredotočeni na ciljeve u poslu. Funkcionirat ćete bolje nego većina, možda i najbolje od svih. Oni koji su na upravljačkim pozicijama pokazat će sav svoj talent u tom smislu. Za većinu vaših suradnika postat ćete osoba kojoj se može vjerovati i koju treba slijediti. Sada imate povećan utjecaj na druge, a to ćete i pametno iskoristiti. Neki će okrenuti novu stranicu u poslu prema vlastitim željama.
ZDRAVLJE: Sve ste jači, čvršći i sve više uvjereni u sebe. Zračite samopouzdanjem i sigurnošću, a takvo će vam biti i zdravstveno stanje. Stabilno.


Škorpion

LJUBAV: Ljubavne planete su definitivno na vašoj strani, pa će vam se i ovaj tjedan činiti da je moguće sve. Vrlo ste atraktivni i spremni na sve varijente ljubavnih osvajanja, a u svemu tome trebali biste biti i više nego uspješni. Veze će oživjeti, a u njima se ponovno probuditi uspavane strasti, dok će samci postati prave mete osoba suprotnog spola. Ili obratno
POSAO: Oni Škorpioni i Škorpionke koji rade u psihologiji, psihijatriji ili u instituacijama zatvorenog tipa (bolnice, instituti, laboratoriji ili slično) imat će pune ruke posla, a doći će i do nekih promjena, no u pozitivnom smislu. Vjerojatno se radi o reorganizaciji poslovanja i rada, pa tokom ovog tjedna završavate jednu fazu i počinjete s novom. Svi ostali bit će iznimno kreativni na radnom mejstu i imat će jaku potrebu pokazati svoju umjetničku crtu. Oni čija je to i profesija (umjetnost) doći će na svoje ili će barem imati zavidnu inspiraciju.
ZDRAVLJE: Burni snovi otvarat će vam nova vrata percepcije i obogaćivati vaš unutrašnji svijet. Tjelesno ćete biti vrlo dobro.


Strijelac

LJUBAV: Kad se radi o privatnom životu, nekako ćete lakše disati. Imat ćete prilično opušten stav prema voljenoj osobi i tolerirati sve različitosti između vas. To će uroditi još boljim odnosom, a kako će vam mašta raditi sto na sat i imat ćete natprosječnu inspiraciju za razvoj raznih ljubavnih varijanti, to ćete svojim idejama sve to obogatiti. Pred vama je zanimljiv ljubavni tjedan.
POSAO: Ništa birno niti stresno neće narušiti vaš ležeran odnos prema poslu. Na radno mjesto dolazit ćete s kašnjenjem od petnaestak minuta i generalizirat ćete sve što možete. Također ćete i relativizirati. Neki će vas držati blago neodgovornim, a vas će biti baš briga. Bit ćete skloni miješati uživanciju i posao, a u tome biste mogli biti i vrlo uspješni. Nekako će vam okolnosti ići na ruku jer će biti i onih koji će vam progledati kroz prste. Ipak, pazite da vam kasnije ne zamjere i odradite najbolje ono što morate. Barem onaj minimum koji je propisan radnom normom. Ako je imate.
ZDRAVLJE: Ovih dana uslijedit će poboljšanje vašeg inače dobrog zdravstvenog stanja, pa ćete se osjećati jačim i spremnijim za nove izazove.


Jarac

LJUBAV: Kao i obično, vi ćete spretno i dobro organizirani balansirati između karijere i ljubavi. Iako će vam počesto na pameti biti ono prvo, nećete zanemariti svoju najdražu osobu. Imat ćete takta i znati pokazati što osjećate, a da stignete na sve. Tako ćete oboje biti zadovoljni, a vaš odnos kvalitetan. Oni koji su još sami neka potraže ljubav u krugu prijatelja.
POSAO: U tjednu koji je pred vama postoji mogućnost da donesete neku vama važnu odluku povezanu s poslom i karijerom općenito. Radi se o tome da ćete završiti jednu fazu i početi novu. Za neke će to biti novi posao, za neke nova faza u njihovom razvoju, a za neke napredovanje na novi položaj. U svakom slučaju razmišljat ćete trezveno i važno je da ne srljate, nego da sve mirno sagledate u cjelini. Vaša odluka imat će posljedice ne samo po vas, nego i po vaše suradnike i ljude oko vas.
ZDRAVLJE: Mogli bi se pojačati tupost i nervoza, a pojavit će se i prolazno nezadovoljstvo. No fizička razina bit će sasvim uredna. Potražite vedre sadržaje.


Vodenjak

LJUBAV: Svijet ideja i filozofije bit će vam privlačniji nego svijet emocija. Najviše zato jer ćete teže nalaziti emocionalni sklad, bilo da ste sami, bilo da ste u paru. Zato ćete se usredotočiti na razvoj raznih diskusija ili razmjenu ideja između vas i vaše najdraže osobe. I tako je zasad i najbolje. Ne inzistirajte na osjećajima jer su oni trenutno zapreteni ili neće biti mnogo prilika da se razviju.
POSAO: Putovanje, profesionalno ili ono koje obećava, školovanje, učenje, razvoj, perspektive – sve će to biti vrlo aktualno ovih dana. Osjećat ćete da dobivate priliku da idete nekamo daleko, možda doslovno, a možda i u smislu znanja. U svakom slučaju, tjedan će biti vrlo, vrlo obećavajući, a na vama je jedino da kontrolirate svoj povremeni neprimjereni impuls, kao i da odolite iskušenju emocionalnih reakcija kad se radi o temi autoriteta. Ako vas nadređeni i naživciraju ili vas zaboli kako se prema vama odnose, zanemarite. Imate dobru perspektivu i sagledajte je. Možda odete nekamo daleko.
ZDRAVLJE: Snagom duha i unutrašnjom bistrinom vi ćete lako doskočiti umoru i postati otporniji na stresove koji će se još uvijek povremeno javljati. No sad ćete se s njima nositi gotovo lako.


Ribe

LJUBAV: Venera i Mars u Škorpionu poticat će vas na konstruktivne poteze u ljubavi koji će svakako dati i rezultate. Mnoge Ribe tek će sad polako dolaziti na svoje i neka njihova očekivanja počet će se konačno ispunjavati. Još uvijek ćete povremeno sumnjati da li je to moguće i pomalo nesigurni pitat ćete se da li se to vama zaista događa. Kad se uvjerite da stvari dolaze na svoje mjesto, osjetit ćete olakšanje.
POSAO: Neke Ribe dobit će dugo čekanu priliku da se razviju ili da rade posao koji bi njima osobno donio mnogo zadovoljstva. Ovih dana moguće su promjene povezane s tim, odnosno vjerojatnost da ćete odlučiti nešto po tom pitanju, povećana je. Planete podržavaju vaša očekivanja, pa se slobodno upustite u ono što želite. Dakako, prije toga sve dobro proučite i pripremite ono što je potrebno. Jupiter je i dalje u vašem znaku i donosit će vam niz neočekivano sretnih okolnosti na koje možda i niste računali.
ZDRAVLJE: Konačno vas napušta nervoza i nalazite svoj unutrašnji mir. Bit ćete dobro cijeli ovaj tjedan.

Izvor: Horoskop.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij