hren
20.09. - 26.09.2010.
Ponedjeljak je, Trisedma pristaje na astro stanicu. Pripremite se za tjedan. Trebate li proradit na ljubavnom ili poslovnom planu? Saznajte u našem horoskopu: Uskočite I vozites se Trisedmom do zvijezda!

Ovan

LJUBAV: Sad vjerojatno znate na čemu ste, ali ne očekujte ništa više od toga. Ipak, stvari se malo po malo odvijaju u vašu korist i ako ste izbjegavali izlaske zbog frustrirajućih situacija, sada će (ako izađete) sve biti ugodnije i ljepše. Utoliko biste mogli i sklopiti neko novo poznanstvo, a ako ste u vezi, opet ćete dobiti volju za društvom, pa ćete zajedno s voljenom osobom poći van među ljude. Mašta će vam raditi sto na sat, pa je primijetnite i u ljubavi. Naročito srednom tjedna.
POSAO: Pred vama je tjedan svakodnevnih sitnijih tekućih zadataka. Dobro je što ćete lakše disati i spremnije se suočavati sa svim postavljenim izazovima, ali će vam nedostajati zahtjevnijih ili ambicioznijih zaduženja. Utoliko biste se pomalo mogli i dosađivati, ali zastanite malo i provrtite film u glavi unazad. Uvidjet ćete da napokon možete malo odahnuti, a to je nešto što bi vam i te kako dobro došlo. Zato se malo primirite i slažite u glavi planove za daljnji razvoj karijere.
ZDRAVLJE: Poboljšanje koje je nastupilo osjetit ćete ovih dana još više kroz više snage i kroz bolju koncntraciju.


Bik

LJUBAV: Vrijeme ljubavnog sklada je iza vas, a ovo su dani kad će vam on zaista nedostajati. No bit će dovoljno drugih dobrih utjecaja, tako da vam život može biti sasvim ispunjen. Svoje ljubavne potrebe svedite na minimum i na održavanje potrebnog korektnog postojećeg stanja i odnosa (ukoliko ste u vezi).
POSAO: Počinju dani kad ćete sve više biti izloženi kritikama svojih kolega, pa se pripremite na argumentiranu obranu. No ne ulazite u rasprave preduboko, nego samo onoliko koliko vam vaše profesionalne ovlasti dopuštaju. Sada dolazi vrijeme kad trebate raditi predano, organizirano i što je moguće s manje grešaka. Ako vam se poneka i dogodi, ne raspravljajte, nego je odmah ispravite. Imat ćete dovoljno šarma da okrenete stvari u svoju korist, ali bit će dosta onih koji vam ležerniji pristup više neće tolerirati.
ZDRAVLJE: Utjecaji su mješoviti, pa ćete uglavnom balansirati. Problemi su mogući s lakšim i bržim umaranjem. Naspavajte se.


Blizanci

LJUBAV: Neki od vas mogli bi se ozbiljno zagledati u osobu s kojom rade ili bi istu mogli naći preko posla. S druge strane, to bi mogla biti i kompenzacija za trenutno prolazno nezadovoljstvo na radnom mjestu, pa pazite da odvojite kruške i jabuke. Ako vam se netko zaista sviđa, u redu, ali ako mu pristupate samo zato da popunite prazninu ili izbjegnete radne obveze, onda je to druga stvar. Vezani će uživati u kulinarskim delicijama zajedno s partnerom (partnericom). Koristit će jake začine u prehrani.
POSAO: Situacija na radnom mjestu za vas postaje sve zahtjevnija, a vi sve nervozniji. Mnoge obveze koje će se pojaviti izazivat će vas i mogli biste reagirati čak i preemotivno. Budite sretni ako vas zatrpaju s poslom jer je mnogo onih koji vani čekaju da popune neko prazno radno mjesto. Zato se uozbiljite i radite bez kukanja. Dugoročno gledajući vi i dalje stojite dobro, a ove tegobe koje vas sada pritišću zanemarite jer se one neće ukorijeniti. Proći će.
ZDRAVLJE: Uz kontinuiranu nervozu pojavit će se i potreba za jačim konzumacijama hrane i pića. Kontrolirajte se jer možete sve osjetiti i kroz poremećej krvne slike.


Rak

LJUBAV: Odlični su dani za ljubav, pa će sva vaše poduzimanja uroditi plodom. Bit će i onih koji će se zaista zaljubiti i uživati u društvu osobe koja bi im trebala jednako uzvraćati. Oni koji imaju djecu ovih će dana shvatiti koliko ih vole i neće štediti snagu da im to i pokažu. Sve u svemu uživajte i ne propustite ni trenutka ovog dragocjenog vremena.
POSAO: Bit ćete jedan od sretnijih znakova kad se o poslu radi. Planete polako i sve više rade u vašu korist. Odnosi s ljudima su vam sve bolji, pa će svi poslovi gdje se traži suradnja biti u pravom procvatu, bar kad se radi o vašem dijelu posla. Bit ćete spremni svakome pružiti ruku i objasniti što treba, a drugi će vam spremno odgovarati. Dobro je vrijeme za diplomaciju, sport, estradu, zabavu, pedagogiju, a također i za sve komunikacijske djelatnosti općenito. Pokažite što znate i slobodno izrazite svoje ideje.
ZDRAVLJE: Osjećat ćete se odlično cijeli ovaj tjedan.


Lav

LJUBAV: Borit ćete se za sigurnost u vezi i nekako ćete sve više kalkulirati što je sve potrebno da bi veza opstala stabilnom. No koliko god se vi trudili, vaš unutrašnji osjećaj bit će više neispunjenje, nego ispunjenje. Kad vam stvari izmiču iz ruku, vi pokušavate utvrditi i učvrstiti ono malo što imate. Može i tako, no ne očekujte čuda. Budite taktični i kontrolirajte se. Vrijeme je ljubavne suše i dovoljno ste jak karakter da to možete podnijeti.
POSAO: Opet se na dnevni red vraćaju teme povezane s novcem. Sad ćete znati kako dalje, ali će vas sve to dosta i brinuti. Radit ćete s manje energije, pa je potrebno da si radne sate dobro organizirate kako biste doskočili umoru. U drugom dijelu tjedna jačaju kontakti i vi se otvarate prema različitim opcijama i suradnicima. Mogućnost sponzoriranja jednog projekta bit će naročito aktualna sredinom tjedna, no stvari još nisu sasvim sazrele za realizaciju.
ZDRAVLJE: Cijeli tjedan pratit će vas pad energije i imuniteta, a i podložnost stresu bit će povećana. Odmarajte kad osjetite potrebu, odnosno ne naprežite se preko svojih granica.


Djevica

LJUBAV: Neće biti značajnijih promjena u vaših osobnim odnosima, odnosno oni će i dalje biti dobri. Vezani će se s voljenom osobom jako dobro razumjeti i bez ikakvih problema izražavati ono što osjećaju, što će doprinijeti i učvršćenju veze. Oni koji su još slobodni s lakoćom će nalaziti riječi kojim će se nastojati približiti osobi koja ih zanima. I to će im ići od ruke.
POSAO: Vjerojatnost da ćete znati što želite u poslu velika je, ali će se sve vrtjeti oko drugih, odnosno oni bi mogli voditi glavnu riječ. To ne znači da se trebate povući, nego možda malo glasnije izraziti svoje ideje i stavove. Čut će vas, ali vas možda neće potpuno uvažiti. Ne brinite, barem će vas zapamtiti. Također je važno da budete maksimalno realni, odnosno da se držite činjenica, jer postoji mogućnost da gradite kule u zraku. Inače niste takvi, ali sredinom tjedna to bi vam se moglo dogoditi. Zato budite oprezni.
ZDRAVLJE: Neravnoteža u krvnoj slici ili u konzumacijama namirnica. Osjetljivije će biti i jetra i žuč. Ostalo je u redu.


Vaga

LJUBAV: Osjećat ćete se sretno i stabilno u svojoj vezi. Mnogo toga došlo je na svoje mjesto, a vi sami ste postali pametniji i više se ne zadovoljavate s bilo čim.Voljena osoba to razumije i nastoji udovoljiti vašim kriterijima. No ne budite prestrogi. Oni koji su još sami imat će posebne zahtjeve kad se o ljubavi radi, no važno je da imaju na pameti da ne postoji savršenstvo i da je upravo ljubav ta koja nadvladava razlike, granice i moguće prepreke. Neka se malo više pozabave temom tolerancije koje je ionako svojstvena vašem znaku. Da je ne biste zaboravili.
POSAO: Ozračje na radnom mjestu će se svakako poboljšati, a to ćete najbolje vidjeti kroz svoje suradnike koji će vam opet davati podršku. Zato ćete na posao ići s više volje i raditi u ugodnom raspoloženju. Financijska pitanja uzimat će vam dosta energije, ali ćete tu polučiti i određene rezultate na vlastito zadovoljstvo. Istraživanja novih tehnologija ili skrivenih tema bit će također aktualne teme i tu ćete raditi precizno, te dolaziti do temeljnih otkrića. Neki bi se mogli ponašati poput detektiva, ali bi u tome mogli biti i vrlo uspješni.
ZDRAVLJE: Zdravi ste i nema se tu što prigovoriti. To je dobro da znate jer ćete sami ponekad biti zabrinuti za sebe, ali to će se više manifestirati kroz vaša raspoloženja. Osmislite vedre sadržaje.


Škorpion

LJUBAV: Sad ste spremni i spsobni juriti sto na sat kad se o ljubavi radi. I teme koje će vas zaokupljati ovih dana povezane su s privatnošću i prijateljima, pa ćete se u tim krugovima i kretati. Mnogi roditelji će svoju djecu obasipati neviđenom ljubavlju, a posebno sredinom tjedna. Oni mladi lako bi se mogli zaljubiti ili bolje rečeno zavesti osobu do koje im je stalo. Sve u svemu, bit će vam lijepo, a mnoga ljubavna vrata otvorena.
POSAO: Imate snage za sve što poželite stvoriti i odraditi, ali vas poslovne teme neće toliko zaokupljati u usporedbi s onim drugim. Ležeran pristup prema poslovnim obvezama bit će razultat velike vjere i vašeg optimizma, pa ćete raditi gotovo s lakoćom. Nećete se zamarati suvišnim pitanjima, a na poslu bi se mogli i dobro zabaviti. Zaposleni u socijalnim službama napokon će posložiti svoje arhive, dok će oni čiji je posao povezan sa zabavom ili sportom sve više dolaziti na svoje – dobit će priliku koju su dugo čekali.
ZDRAVLJE: Osjećat ćete se moćno i dobro cijeli ovaj tjedan.


Strijelac

LJUBAV: Rado biste se upleli u strastvenu tajnu ljubavu vezu, a neki možda već i jesu. Ne razmišljate o posljedicama, nego puštate da vas vodi vaša mašta. Razlučite stvarnost od nje, jer biste mogli bubnuti o pod i razočarati se. Zas mnoge je ova situacija zapravo bijeg od one frustrirajuće na poslu. Razmislite o svojim postupcima i zaustavite se na vrijeme. Ne mora baš sve biti konkretizirano, a ukoliko to ne napravite, mogu ostati možda i ljepše uspomene. Oni koji su u stabilnim vezama pustit će svojoj mašti na volju.
POSAO: Činit će vam se da vaš šef zapravo ne zna što želi i to će vas dovoditi do ludila. No nikako nije vrijeme za rasprave jer biste mogli izvući deblji kraj. Mnogo toga učinit će vam se nepravednim, pa ćete na posao dolaziti s manje zadovoljstva, ali nećete (bar zasad) moći nešto bitno promijeniti. Fokusirajte se na svoje radne zadaće i nastojte ih obaviti što bolje možete. Barem tu nađite neku satisfakciju. S druge strane, moguće je da će vam se sredinom tjedna ukazati dobra prilika za proširenje stambenog prostora ili općenito za neko sretnije rješenje stambenog pitanja. No provjerite da li je sve legalno.
ZDRAVLJE: Osjetit ćete neravnotežu u izmjeni tvari u organizmu, bit ćete i nervozni, pa su pred vama dani kad ćete se ojećati pomalo rasklimano. Nastojte se opustiti i odmoriti u miru i tišini ili kroz neku tehniku relaksacije.


Jarac

LJUBAV: Kamo god da pogledate stvari vam sve više idu od ruke. Pa tako i u svijetu privatnosti. Opet ste onaj stari (ona stara) koja voli svoju bolju polovicu i spremni ste pružiti ruku u svakom trenutku. Pomalo prijateljski odnos mogao bi više zaživjeti u vašoj vezi, a ako ste još sami, ljubav potražite preko prijatelja. Bit ćete sretni.
POSAO: Manji loši utjecaji su se povukli i ustupili mjesto onim boljim, tako da se sada ovi drugi (bolji) mogu više razmahati. Tako ćete i vi djelovati. – konačno ćete moći pokazati što znate, odnosno mogli biste dobiti priliku za usavršavanje ili posao koji ste dugo čekali. To će vas dakako usrećiti i više nego što mislite, a ljudi i kolege oko vas uputit će vam i prave riječi ohrabrenja i podrške. Ðaci i studenti polučit će odlične rezultate i učit će sve lakše. Jednostavno će im to ići od ruke.
ZDRAVLJE: Bit ćete vrlo dobro cijeli ovaj tjedan, a ako ste i imali nekih sitnijih tegoba uslijedit će poboljšanje.


Vodenjak

LJUBAV: Ukoliko se prepustite iskušenju nadmetanja s voljenom osobom i nastojite dominirati u vezi, neće biti dobro. Neće biti dobro ni obratno. Bilo bi najbolje da se oboje zaustavite i što više trudite oko međusobne tolerancije. Svađe i sukobe zanemarite i potrudite se da ih izbjegnete. Nastojte održati svoj odnos na korektnoj razini dok ne dođu bolji dani. Oni koji su još sami vjerojatno će se baviti raznim drugim temama, a ljubav će zasad biti u drugom planu.
POSAO: Ono što bi moglo obilježiti ovaj tjedan jest dotok novca na vaš račun. I to će kod nekih biti nešto što nisu ni očekivali, odnosno naglo, krupno, neočekivano i sretno. Najvjerojatnije sredinom tjedna. Kod drugih bi se sve moglo manifestirati kao prilika da zarade novac, pa će u tom smislu i djelovati. U drugom dijelu tjedna sve se više aktualizira pitanje vašeg poslovnog razvoja, odnosno eventulanog profesionalnog usavršavanja, a neki bi mogli obnoviti kontakte s inozemnim poslovnim partnerima. Također se štedite jer će vam nedostajati fizičke energije.
ZDRAVLJE: Osim što ćete se više umarati, ostalo će uglavnom biti u redu.


Ribe

LJUBAV: Sve će biti dobro ako ne pričate previše ili još bolje ako ne govorite, odnosno govorite samo ako vas netko nešto pita. Imat ćete sve mogućnosti i prilike da razvijete skladne privatne odnose (bilo da ste još sami pa da nekog sretnete, bilo da ste u vezi, pa da uživate zajedno), no sve to pod uvjetom da ograničite svoju verbalnu komunkaciju u kojoj može biti i te kakvih nejasnoća i zbrke, a onda i nesporazuma. Zato pokažite što osjećate zagrljajem, dok na usta stavite flaster.
POSAO: Vratit će vam se vjera u bolje sutra, pa tako i u poslu, a i drugi će u vama vidjeti suradnika od povjerenja. No sama komunikacija još uvijek vam neće ići najbolje od ruke, za razliku od emotivnih izraza. Zato se fokusirajte na pristup da izrazite da li vam nešto leži ili ne, odnosno da li vam je drago ili ne. Neko objektivno razmatranje bit će manjkavo, bar s vaše strane, pa izbjegavajte precizne analize. Ako to baš morate raditi, oslonite se više na svoju intuiciju, nego na razum. Zasad. Veselje bi mogla izazvati suradnja s nekim izdaleka.
ZDRAVLJE: Osim nervoze koja će se povremeno javljati, vaše stanje je sve bolje i bolje.

Izvor: horoskop.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij