hren
06.09. - 12.09.2010.
Započnimo tjedan Tisedminim horoskopom. Uskočite na našu astro stanicu. Da li su vam vijezde naklonjene ili pričekajte neke bolje dane. Jednim klikom saznajte što vas čeka ovog tjedna! Ugodna vožnja Trisedmom!

Ovan

LJUBAV: Do sredine tjedna možete računati da će još dolaziti do povremenih teškoća u ljubavnom životu. Od četvrtka slijedi poboljšanje u vašim privatnim odnosima, ali ono će se pokazati kao vrlo blago i postepeno. Zato ne očekujte čuda. Još uvijek ćete imati prilike za treniranje strpljenja i tolerancije. I dalje stoji da izbjegavate sukobe. 
POSAO: Još ćete biti u fazi pomalo zategnutih odnosa s poslovnim partnerima ili vi nećete moći voditi glavnu riječ, ali će se poslovi sve više intenzivirati, tako da će to padati u drugi plan. Svi koji rade u uslužnim djelatnostima imat će sve više posla, ali i drugi neće plandovati. Od vas će se još uvijek zahtijevati da činite mnoge kompromise i iako ćete na njih pristajati nerado, morat ćete ih prihvaćati. Tolerancija i strpljenje bit će vaši glavni aduti, premda ne i vama osobno najdraži. Neki poslovi sitnijeg tipa bit će u zastoju još ovaj tjedan. 
ZDRAVLJE: Još niste u formi, ali sve više vodite brigu o zdravlju i urednom životu, pa tako ublažavate nedostatak energije i sna. Odmorite se kad god možete.


Bik

LJUBAV: Prvi dio tjedna bit će relativno dobar i ugodan po vas i vaš privatni život. Od sredine tjedna Venera ulazi u vama opozicioni znak Škorpiona i tu će ostati dosta dugo, pa možete očekivati jačanje distance između vas i vašeg partnera (partnerice), moguće hlađenje ili gubljenje motivacije za ljubav. No ako je vaša veza čvrsta, ovo će biti samo nešto manje intenzivno razdoblje. 
POSAO: Ozbiljnost i zahtjevnost na radnom mjestu polako će se smanjivati i ustupati mjesto nešto ležernijem pristupu u obavljanju profesionalnih zadataka. Utoliko ćete osjetiti olakšanje, a i sami ćete s manje briga odlaziti na posao. Aktualno će biti i preispitivanje mogućnosti suradnje s nekim novim mladim suradnicima. Još uvijek nećete donijeti konačan zaključak u vezi toga. Istraživat ćete dalje. 
ZDRAVLJE: Osjećat ćete se dobro većinu ovog tjedna, a problemi u donjem dijelu leđa ili oko bubrega jenjavaju. Ipak, pijte dovoljno tekućine i krećite se na svježem zraku kad imate prilike.


Rak

LJUBAV: Vi ćete tokom ovog tjedna iz skladnog i intenzivnog perioda ući u nešto mirniji, a svaka osoba u vezi će poželjeti malo više nezavisnosti, no u konstruktivnom smislu. Uspjet ćete se dogovoriti oko većine bitnih stvari ukoliko nadvladate nervozu koja će tinjati u zraku, a koja objektivno neće imati veze s vašim privatnim odnosima. Zato nastojte sačuvati hladnu glavu i uvijek imajte na pameti da ne zaboravite drugoj strani izraziti koliko vam je do nje (njega) stalo. Neka to zna. 
POSAO: Mnogi među vama upustit će se u adapataciju kućnog ili radnog prostora. To će im donijeti dosta muke i nervoze, jer nikako neće moći odlučiti kako da sve to obave i organiziraju. Barem zasad. Zato ćete analzirati i tamo gdje treba i tamo gdje ne treba. Smirite se i odredite svoju listu prioriteta, te se fokusirajte na ono što je važno. U protvinom biste mogli rasipati energiju. Dugoročno gledajući vi stojite dobro, a ovo što sad prolazite samo su manje tekuće smetnje. Ne dopustite da vas one obeshrabre jer će ubrzo i proći. 
ZDRAVLJE: Bit će prisutna nervoza, ali i niz faktora koji vas kao osobu i tjelesno i psihički stabiliziraju. Vjerojatno ćete dobro balansirati u svim tim utjecajima.


Rak

LJUBAV: Potrebno je da izdržite do sredine tjedna i nekako izbalanisrate svoje osobne odnose. Strpljenjem, pažnjom, tolerancijom. Od četvrtka počinje povoljno ljubavno razdoblje u kom ćete svakim danom otkrivati da ponovno volite svoju najdražu osobu ili obratno. Povremeno ćete još reagirati malo burnije, ali će vam se to tolerirati. Pred vama je dulje povoljno razdbolje kad se radi o ljubavi. 
POSAO: Vjerojatnost da ćete morati poći na kraće poslovno putovanje prilična je. Nastojte se dobro organizirati jer su mogući zastoji na putu ili neki događaji koji bi kod vas uzrokovali pojačanu nervozu. Provjerite svaku vrstu rezervacije bilo da se radi o poslu, bilo privatno. Također se nastojte štedjeti, jer će vam i dalje nedostajti fizičke energije. Dobro je što vam je kreativnost u jačanju, pa ćete njome nadoknađivati eventualne propuste ili zaostatke zbog umora. 
ZDRAVLJE: Nećete biti u najboljoj formi, brzo ćete se umarati, ali ćete inteligentnim pristupom izlaziti na kraj s trenutcima iscrpljenosti.


Lav

LJUBAV: Požurite s izražavanjem ljubavi, bilo da ste još sami, bilo da ste u vezi. I to najviše zato jer će vam to ići od ruke do sredine tjedna, a onda započinje nešto slabije ljubavno razdoblje. Ili će vaša motivacija za ljubav malo splasnuti ili vam ljudi, okolnosti i događaji jednostavno više neće ići toliko na ruku, pa bi moglo dolaziti i do obeshrabrujućih situacija. No ako žarko volite, vi ćete i to nadvladati. 
POSAO: Nastavit će se kalkulacije oko novca i zarade. Nikako da te analize privedete kraju i već vas pomalo svrbe prsti jer ne dobivate rezultate koje ste očekivali. Polako ćete uviđati da ne možete sami, odnosno da je potreban kontakt i suradnja s drugima. Utoliko je važno da ne budete bahati, nego da pošutjete svakog svog kolegau, pa makar njegov (njen) zadatak u odnosu na vaš izgledao zanemariv. Samo takvom politikom moći ćete napredovati dalje.
ZDRAVLJE: Dobro ćete se nositi s većinom situacija i nalazit ćete dovoljno snage da obavite sve što se od vas bude zahtijevalo.


Djevica

LJUBAV: Iz faze sigurnosti, a za neke i ziheraštva, vi ćete od sredine tjedna uploviti u fazu lucidnosti, lijepih riječi, pjesničkih izražavanja i pojačanog kretanja među ljudima. Neki će to činiti sami tražeći svoju bolju polovicu, dok će oni vezani zajedno s partnerom (partnericom) izlaziti i zateći se upleteni u mrežu ljudi s kojim će sve intenzivnije komunicirati. Slijedi period bogatijeg društvenog života. 
POSAO: Mnogi će vas poželjeti ili pozivati za suradnika, a vi sami bit ćete skloni previše analizirati ponuđene vam opcije. Pazite da na kraju ne ispadnete stara cura jer niste na vrijeme reagirali. Imajte na pameti da ne može sve biti savršeno i da postoji tajming u kom je realno i pristojno odgovoriti i krenuti u posao. Od vas se i očekujte da potvrdite odgovor koji ste dosad samo dali naslutiti. Ukoliko tražite posao, prihvatite ponudu, a ne čekajte neku novu. Ovaj put vrijedi da je bolje imati vrapca u ruci nego goluba na grani. 
ZDRAVLJE: Bit ćete nervozni, a sredinom tjedna i pretjerno zamišljeni. Fizički ćete se osjećati dobro, ali unutrašnja raspoloženja mogu oscilirati. Naspavajte se.


Vaga

LJUBAV: Kvalitetan ljubavni period nastavit će se i dalje i to na vrlo intenzivan način sve do sredine tjedna. Od četvrtka Venera izlazi iz vašeg znaka, pa će vaši privatni odnosi biti malo manje intenzivni, ali ne zato i manje kvalitetni. Konačno ćete se malo opustiti i čak i odmoriti od silnih ljubavnih događaja proteklog perioda. No i dalje ćete imati snage za dvoje, pa ćete nešto jačim sportskim ili tjelesnim aktivnostima upotpunjavati zajedničko vrijeme. 
POSAO: Još ste u naponu snage i s povećanim naporima radite sto na sat. Ovaj tjedan potpuno će prestati utjecaj prepreka ili zakonskih ograničenja koja su trajala više mjeseci i utoliko će vam se otvoriti put za još bolji razvoj poslova. Također vam jača mašta i kreativnost u poslu, pa ćete se time sve više služiti kad god zatreba. Oni koji se bave istraživanjem ljudske duše doći će na svoje. Otkrit će nešto što su dugo vremena tražili ili će barem biti vrlo blizu rješenja (otkrića) povezanih s njihovim ispitivanjem. Svi drugi pokazat će se kao izvrsni psholozi u poslu. 
ZDRAVLJE: Snažne planete u vašem znaku čine vas i snažnom osobom, ali i potiču na pojačane napore. Čim osjetite da vam je previše, stanite i odmorite.


Škorpion

LJUBAV: Prvi dani u tjednu donijet će intuitivno razmišljanje o ljubavnim strategijama, a onda, od sredine tjedna, vi ćete konačno dobiti i priliku da ih primjenite u praksi. I to na vlastito zadovoljstvo. Venera će od četvrtka ući u vaš znak i ove godine tu će se zadržati neuobičajeno dugo, čak više mjeseci. Pripremite se na intenzivno ljubavno razdoblje ili barem jednako takve prilike za ljubav. Mnogi će naći osobu koju su dugo tražili ili se u najblažem slučaju jako dobro nauživati i provesti. 
POSAO: Za vas će se nastaviti nešto labavija faza u poslu kad će vam biti važnije da se dobro zabavite, nego da radite. Štoviše, postat ćete još ljubazniji prema svojim suradnicima i premda će objektivno neke okolnosti postati grublje, vama to neće nimalo smetati da sa svakim započnete prijateljski razgovor i izađete u susret kome god treba. Najbolje će doći do izražaja oni koji rade u humanitarnim profesijama, a ni uslužni djelatnici neće proći loše, nego naprotiv. 
ZDRAVLJE: Nemirni i duboki snovi uzrokovat će kod nekih jutarnje brige. Odagnajte ih vedrim mislima i otvorite se pozitivnoj strani života. Dobro ste.


Strijelac

LJUBAV: Karte koje ste dosada držali uvijek na stolu i otvorene, od sredine tjedna počet ćete spremati, a neki čak i skrivati. To nikako ne sliči na vas, no mnogi će se povući i nastojati uživati u svom intimističkom svijetu udvoje. Ukoliko ste još sami sagledavat ćete mogućnost jedne tajne veze ili ćete se zabavljati razmišljanjem kako bi vam bilo kad biste bili s nekim s kim to gotovo da je nemoguće. Pustit ćete mašti na volju. 
POSAO: Tokom tjedna moglo bi doći do nadmudrivanja između vas i vaših nadređenih. Bit ćete po običaju tvrdoglavi i nastojati raditi po svome, ali to znači i na vlastitu štetu. Neki će vas smatrati nezrelom osobom, pa bi bilo bolje da se malo povučete i preispitate svoje postupke. Koliko su oni profesionalni mogli bi odgovoriti drugi oko vas bolje nego vi sami. Zapitajte se da li je u redu što se ponekad (a tako i ovih dana) možda ponašate poput djeteta. Vremena su ozbiljna i ozbiljnost se i očekuje ne samo od drugih, nego i od vas. 
ZDRAVLJE: Očekujte slabiji imunitet, povratak starih alergija i nervozu. Nastojte uredno živjeti i odmarati se kad god treba.


Jarac

LJUBAV: Prvi dio tjedna vjerojatno ćete još pokazivati nezainteresiranost za ljubavna pitanja. No od četvrtka to će se promijeniti i to najviše na radost vaše najdraže osobe koja se već bila zabrinula da ste na nju potpuno zaboravili. Ovaj put ćete izabrati friendly pristup i naoko ležerni pristupat ćete svojoj boljoj polovici, iako ćete u duši kao i uvijek biti smrtno ozbiljni. Ova blaga kontradikcija učinit će vaše odnose još zanimljivijim, jer nema zabavnijeg prizora nego gledati Jarca koji je nonšalantan. Iza te poze krije se pravi zaštitnik i osoba kojoj se mogu povjeriti najskrivenije tajne. A o vjernosti da i ne govorimo. 
POSAO: Stvari bi se trebale razvijati u vašu korist i vi biste malo po malo trebali isplivavati na površinu među nizom ljudi koji nemaju takve kvalitete kao vi. Problem je u tome što ste po prirodi skromni i spremni dokazivati se samo kroz svoj rad, dok vam je marketinška strana manje važna.Tako se događa da vas primijete tek na kraju ili nakon duljeg vremena. Ali vas onda više nikad ne zaboravljaju, jer su vaša djela trajna i odlična. Ovaj put pokažite što znate i neka vas svi vide. Zaslužili ste. 
ZDRAVLJE: Snaga vam se obnavlja i dobro se držite. Uslijedit će poboljšanje općeg stanja.


Vodenjak

LJUBAV: Dobro će vam ići od ruke sve vrste dubljih razgovora, pa čak i onda kad u njima nastane zbrka. Na tome ćete graditi svoje odnose, a voljena osoba će vas pratiti u stopu. Od sredine tjedna u vaš odnos moglo bi se uvući pitanje dominacije u vezi, no ne na način da bi istu moglo ugroziti. Budite tolerantni kako samo vi znate i dopustite drugoj strani da i ona (on) odlučuje. Sjetite se načela ravnopravnosti i ne namećite svoje mišljenje pod svaku cijenu.
POSAO: Cijeli tjedan kalkulirat ćete i kombinirati oko mogućih promjena povezanih s poslom. Neće to biti nešto veliko ili korjenito, nego se više radi o detaljima, no takvim koji bi vam radne dane mogli ipak učiniti drukčijim. Nastojat ćete postaviti uvjete onako kako vama odgovara, ali još nemojte očekivati konačan odgovor. S druge strane, vama nije loše i to dugoročno, pa što god dobili kao rješenje, vama će biti dobro. Zato se ne ustručavajte tražiti ili barem izraziti ono što vi želite i očekujte. 
ZDRAVLJE: Bit ćete vrlo vitalni cijeli ovaj tjedan. Neki će prebirati po svojoj podsvijesti više nego inače. Opustite se i ne postavljajte sebi suvišna pitanja. 


Ribe

LJUBAV: Iako će biti mnogo nerazumijevanja ili grešaka u koracima kad se radi o vašem ljubavnom životu, a neće vas svi ni najbolje prihvaćati, ipak će vam od sredine tjedna neke stvari krenuti na bolje. Neće to biti takvo poboljšanje zbog kojeg biste trebali slaviti, ali ipak ćete uviđati da postoji naklonost ili barem motivacija za ljubav i da se za nju vrijedi boriti. No ne na silu i ne pod svaku cijenu.
POSAO: Teško da ćete ovih dana moći utjecati na stvari kad se radi o poslu. Drugi će preuzeti vodstvo, a vama će ostati samo to da ih poslušate. Ipak, povratak Jupitera u vaš znak 9.9. učinit će vas spremnijim da na miran način prihvatite ono što slijedi, pa ćete unatoč sitnoj nervozi relativno dobro izlaziti na kraj sa svim što vas snađe. Ovo su dani kad ćete morati prihvatiti mnoge kompromise, a ako vam to baš ne ide od ruke, onda nastojte odgoditi što možete dok ne dođu bolji planetarni utjecaji. 
ZDRAVLJE: Opozicioni tranziti smanjit će vašu vitalnost i imunitet, a također će pojačati i nervozu. Smirite se i organizirajte život onako kako vama odgovara bez suvišnih naprezanja.

Horoskop.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij