hren
MUŠKA STANICA
Trisedma pristaje na mušku stanicu. Zagledajte se u vaše kupaće i primjetite treba li ih pothitno mijenjat. Odabirom pravih sve cure će se okretati za tobom na plaži! Uživajte u ljetu i vozite se trisedmom!

Kod izbora kupaćih vodite računa da nitko iznad 18 ne izgleda dobro u „kupaćim hlačama“ koje su do ispod koljena. Ako ste takvim kupaćim htjeli nešto prekriti samo ćete izgledati smiješno. I kupaći koji odgovaraju vašim godinama mogu popraviti dojam.

1 – Uzorci na kupaćim nisu ništa novo, no ove sezone moderni su oni u retro stilu, te šaljivi motivi. Bez obzira na kilograme, možete ih nositi, ipak ste na plaži i trebate biti opušteni. Ako želite privlačiti pažnju izaberite jače boje.

2 – Za one koji žive u blizini plaže najbolji izbor su kupaće koje izgledaju kao kratke hlače. Tako ćete se moći u njima normalno šetati oko kuće, te ih duplo iskoristiti.

3- Kratke hlače za odbojku –  ovo je jedan od trendova ove sezone koji je idealan za sportske tipove. One dobro stoje većini muškaraca.

4 – Blokovi boja – Ako volite tamnije boje ili jednobojne kupaće ovakve bi mogle biti dostojna zmjena. One su moderne, a odgovaraju većini muškaraca. U ovakvim kupaćim izgledat ćete mlađe. One su sportske i elegantne istovremeno.

5 – Atletski šorc iz 80-tih je ponovno u trendu, ali i onaj iz 60-tih.

Izvor: Covermagazin.com


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij