hren
 19.07. - 25.07.2010.
Jednim klikom saznajte što vam zvijede pripremaju ovog ljetnog tjedna. Da li će vam ići u ljubavi ili u poslu? A možda je vrijeme da se pritajite I pričekate neke bolje dane…Uskočite u Trisedmu I vozite se u svijet astrologije! Ugodna vožnja!

Ovan

LJUBAV: Ukoliko ste još sami, najveća vjerojatnost da naiđete na svoju srodnu dušu je na vašem radnom mjestu ili preko posla. Zato se dobro uredite kad počinje vaš radni dan i budite ljubazni sa svakim koga tu susrećete. Oni koji već jesu u vezi gledat će da svog partnera (partnericu) što više uvuku u neki zajednički hobi. Što isti bude dinamičnij, to bolje i to će oni biti sretniji.
POSAO: I ovaj tjedan ćete izgarati na poslu. Vaš pojačan angažman ovaj put neće biti obojan samo emocijama, nego i sve većim kreativnijim pristupom i to u rješavnju najozbiljnijih poslovnih problema. Možete ostvariti mnogo toga, a još i više u drugom dijelu tjedna. Neki će krenuti na godišnji odmor, a isti će organizirati kao vrlo aktivan, vjerojatno s nizom sportsko-rekreacijskih sadžaja. Što god radili ili se odmarali, pred vama je dinamičan tjedan u kom ćete funkcionirati sasvim dobro. 
ZDRAVLJE: Moguća je prolazna neravnoteža u prehrani ili izmjeni tvari u organizmu. No sve ostalo je i više nego dobro.

Bik

LJUBAV: Još jedan ugodan, stabilan i lijep ljubavni tjedan uslijedit će ovih dana. Neki će biti na pragu najozbiljnijeg zaljubljivanja, dok će drugi iskreno uživati u društvu voljene osobe. Oni koji još traže srodnu dušu, lako bi je mogli naći na brojnim zabavama na koje će biti pozivani. Neka se svakako odazovu na iste i neka zanemare svoju prolaznu nervozu.
POSAO: Bit ćete pomalu smušeni, a naročito u komunikaciji. Zato se potrudite da se jasno izražavate ili da jednako slijedite upute o radu. Na dnevnom redu su teme povezane s djecom, sportom, zabavom ili rekreacijom, bilo da vam je to dio profesije, bilo da ste na godišnjem, pa im se sve više posvećujete. Imat ćete vrlo razrađenu koncepciju i trudit ćete se sustavno ostvariti neki svoj program povezan sa spomenutim područjima. U tome ćete biti učinkoviti, a rezultati neće izostati.
ZDRAVLJE: Sitna nervoza pratit će vas i dalje, ali fizička razina tijela, kao i izdržljivost, bit će besprijekorni.

Blizanci

LJUBAV: Koliko ćete nemira osjećati u svojoj intimi, toliko ćete cijelu situaciju i čudno voljeti. Moguće je da ćete upasti u neko ambivalentno stanje koje će vas zbunjivati. Kod nekih će se raditi o rješavanju nekih tema povezanih s njihovom prošlošću, a sve će usput izazvati i dodatne frustracije. Emocionalno ćete se trošiti, pa se pripremite na pojačan osjećajni angažman. U konačnici nećete naći neko zadovoljstvo ili smirenje, barem ne još sada, no što rješavati morate, morate. Odnosno, morat ćete odrasti.
POSAO: Vjerojatno ćete se morati angažirati u pitanjima povezanim s obiteljskim problemima. Neki bizbog toga mogli i preskočiti godišnji odmor. Bit će i onih koji će najozbiljnije razmatrati svoj položaj povezan s radom u privatnoj firmi ili od kuće. Nećete biti zadovoljni, ali sve ovo natjerat će vas da pažljivije razmotrite stvari i da napravite bolji plan za ubuduće. Najbolje će biti onima koji su na godišnjem. Njih će mučiti jedino nedostatak energije, no ukoliko se budu organizirano odmarali i tome će doskočiti.
ZDRAVLJE: Trudite se boraviti u društvu vedrih prijatelja i vama dragih ljudi. S njima ćete zaboraviti na malaksalost i brige. Dobro se naspavajte.

Rak

LJUBAV: Gotovo je sigurno da ćete imati priliku otputovati s voljenom osbom na neko zanimljivo mjesto. Moguće je da će sve to biti povezano i s poslom, pa ćete pametno spojiti ugodno s korisnim. Ako pak mislite da nemate novaca za ugodno putovanje, varate se. Malo se oslonite na svoju maštu i vrlo brzo osmislit ćete takav lijepi ljetni izlet da bi vam udvoje mogalo biti nezaboravno. Samo se pažljivo pripremite jer će trebati i nešto vašeg truda za sve to.
POSAO: Ukoliko radite, u aktivnoj ste fazi. Ovih dana bavit ćete se različitim temama. Jedna će biti povezana s vašom osobnom mogućnošću napredovanja, odnosno iskorištavanjem sretne i iznenadne prilike koju vam nude vaši šefovi, druga će biti u vezi sitnijih financijskih kalkulacija i mogućnosti da ih razvijete, a treće su poslovna putovanja i kontakti. Ovo posljednje i dalje će biti možda i najintenzivnije i za sve to prilično ćete izgarati, ali ćete u onom što se od vas zahtijeva biti i učinkoviti, tako da rezultati neće izostati. 
ZDRAVLJE: Bit ćete dobro većinu ovog tjedna. Možda ćete se samo malo više zamisliti.

Lav

LJUBAV: Neće biti većih promjena u vašem privatnom životu u odnosu na protekli period. Već uhodane veze razvijat će se skladno i dalje, a imat ćetep rilike i da se opustite bez potrebe da stalno organizirate neke ljubavne senzacije. Oni koji su još sami vrtjet će se u krugu svakodnevnice i na diskrentiji način nego što to rade inače pristupat će osobama koje ih zanimaju. Možda baš taj mirniji stil uzrokovat će i da im se potencijalna veza razvija tiše, ali sigurnije.
POSAO: Kako dani budu odmicali sve ćete više padati u malo iskušenje prevare. Možda ćete pomisliti kako biste lako mogli doći do nekog novca, ali ne na sasvim pošten ili legalan način. Također bi vam se moglo dogoditi da vam netko predloži ovu opciju, ali da u konačnici budete prevareni. Ne radi se o nečem krupnom, nego više o nečem sitnom ili tekućem, ali bi cjelokupni dojam mogao biti neugodan (kad se sve otkrije). Od ostalog i dalje ćete se najozbiljnije baviti temom profita i zarađivanja, a ona će vam zadavati i glavobolje.
ZDRAVLJE: Izbjegavajte propuh i ledene napitke jer bi se sve moglo odraziti kroz prehladu ili upaljeno grlo.

Djevica

LJUBAV: Primijetit ćete da ste izrazito ne smo lijepi, nego i atraktivni i da ste posebno raspoloženi zaljubav. Ne samo za nježnosti, nego i za strasti. Mnoge Djevice proživljavat će vrlo bogat ljubavni period bilo da su u paru, bilo da se tek zbližavju s nekim. U svakom slučaju, možete računati na povećan obim ljubavnih događanja. Nikako ne sjedite kod kuće, nego izađite van i vrlo brzo vidjet ćete da vas osobe suprotnog spola gledaju s povećanim zanimanjem. Ako ste još sami, iskoristite to.
POSAO: Sve manje sličite na sebe u poslu jer u isti unosite sve više strasti, ali pri tome funkcionirate i više nego dobro, pa vas slijede i slušaju. Možda se i sami iznenađujetee što vi sve možete i za što ste sposobni, jer tek sad sve vaše skrivene kvalitete (pa i one upralvjačke) dobivaju priliku da se pokažu na van. Pazite samo da ne pretjerate, a naročito u inzistiranju na detaljima, jer ljudi ne vole kad ih se gnjavi. Ukoliko su posao obavili dobro, ne gunđajte zbog sitnica koje ionako nisu važne. Važniji su vam dobri odnosi nakon dobrih radnih rezulata.
ZDRAVLJE: Vaši tjelesni motori i dalje rade sto na sat, pa se svakako odmarajte čim osjetite da ste predugo „uključeni“.

Vaga

LJUBAV: Oni koji su možda blago očijukali s nekim ili imali mogućnost da razviju neku zabranjenu ljubav, sada će pasti u to iskušenje još jače, dublje i ozbiljnije. Nekima će sve to čak uzrokovati i poneku noćnu moru, a vjerojatno je da neće imati mira u duši. Pažljivo se saberite, smirite i preispitajte kakva su vaša ljubavna očekivanja, te što zapravo možete dobiti od takve veze. Kad sve mudro sagledate (a vi to možete na način mudraca), znat ćete što vam je činiti. 
POSAO: Polako ćete početi ulaziti i pripremati sve ozbiljnije poslovne teme. Kod nekih će se to manifestirati kroz povećanu odgovornost, dok će drugi doslovno imati sve ozbiljnije zadatke na poslu. Također ćete ovih dana postati vrlo oprezni kad se radi o mogućoj suradnji s poslovnim partnerima. Moguće je da ćete čak poželjeti blokirati već pripremljen ugovor, a sve zato da biste još jednom razmotrili sve moguće opcije i posljedice. To nije loše ako imate realan pristup, ali pazite da cijelu stvar ne razvučete previše i da se sve ne razvodni.
ZDRAVLJE: Bit ćete zabrinutiji i uplašeniji nego što bi trebali. Objektivno ste bolje nego što mislite. Nastojte se opustiti uz vedrije sadržaje od onih koji vam se motaju po glavi.

Škorpion

LJUBAV: Vaši prijatelji mogli bi vas upoznati s osobom koja bi odgovarala nekom vašem idealu. Gledat ćete da dobijete ono što želite, a kako vi spadate u osobe koje to obično od početka i znaju, uspjeh vjerojatno neće izostati. Ako već jeste u stabilnoj vezi, sigurno ćete se jako dobro provesti u većem društvu. Tu ćete razglabati i neke ozbiljne teme ili ćete analizirati događaje ozbiljnog karaktera koji su zadesili neke vama drage ljude.
POSAO: Vjerojatno ste već prešli s magarca na konja, a ako to još niste, i dalje imate i te kakvu priliku za to. Štoviše, ovih dana (a više u drugom dijelu tjedna), mogle bi se poklopiti još neke sretne dodatne okolnosti koje bi vam otvorile vrata za posao ili za razvoj posla koji će vam svakako donijeti zadovoljstvo i sreću. To što ćete povremeno biti pomalo smušeni i nervozni, pa čak i učiniti poneku grešku u komunikaciji ili izražavanju, to će biti zanemarivo u odnosu na svo ono dobro što se sada otvara pred vama. 
ZDRAVLJE: Bit ćete sasvim dobro cijelo ovo vrijeme.

Strijelac

LJUBAV: Ograničite svoje ljubavne želje jer se mnoge od njih sada neće ostvariti ili ćete njihovo ostvarenje morati odgoditi. I sami ćete biti manje raspoloženi za ljubav i nježnosti, ali ćete istovremeno imati brojne prilike za izlaske i zabave. No odnosi koje biste kroz njih mogli ostvariti bit će uglavnom površnog karaktera. Ako ništa drugo, nastojte se dobro zabaviti.
POSAO: Dobri ćete biti u intelektualnim poslovima, ali ćete dolaziti u iskušenja da iskoristite svoju pamet i vještim manevrima (pa i lažima) izbjegnete neke radne zadatke. Ukoliko se radi o podvali, znajte da vam neće poći za rukom. Također se može dogoditi da vama podvale. Radi se o nečem sitnijem što vam neće ostaviti dugoročnije posljedice, ali će vas oneraspoložiti. Odnos s nedređenima i dalje će biti zategnut, dok će rad i suradnja s mladima i dalje biti vaše najdraže područje. Tu ćete briljirati.
ZDRAVLJE: Prilično je šareno. Imate vedar duh, ali tijelo vas neće slušati, odnosno nedostajat će vam snage i energije. Zato se odmorite i sami sebe bodrite.

Jarac

LJUBAV: Skladno položena Venera i Mars u Djevici davat će vam dobar vjetar u leđa kad se o ljubavi radi. Imat ćete kvalitetne osobne odnose i borjne prilike da ih učvrstite i razvijete onako kako vi želite. Nešto slično događat će se i onima koji još traže srodnu dušu, pa su pred vama (u kakvom god statusu bili) svakako ugodni dani.
POSAO: Ukoliko niste na godišnjem odmoru, bit ćete aktivni u svakom pogledu. Zanimat će vas kako proširiti djelatnost kojom se bavite, a vjerojatno ćete imati konkretne prilike za to. Mnogi će potegnuti na poslovno putovanje preko granice ili će spojiti ugodno s korisnim, pa će iskoristiti godišnji odmor gdje će uspostavljati nove i nove potencijalne poslovne kontakte. Tako nećete mirovati ni u kom slučaju. Radit ćete spremno i uspješno, pa možete očekivati još jedan kvalitetan radni tjedan.
ZDRAVLJE: Kako tjedan bude odmicao, vi ćete biti sve bolje i bolje. 

Vodenjak

LJUBAV: Manja zbrka u komunikaciji između vas i partnera (partnerice) bit će nadvladana povećanom količinom nježnosti ili kontaktima na fizičkoj razini. Tu ćete se razumjeti i više nego dobro, pa znajte da tako možete nadvladati sve evenetualne nesporazume na verbalnoj razini. Oni koji su još sami vjerojatno će posegnuti za nekim erotskim časopisom ili sličnim filmom.
POSAO: U ugovaranju mogućih poslova postoji mogućnost sitnije podvale koja bi vam mogla pokvariti raspoloženje. Zato provjeravajte kako je što napravljeno ili predloženo. Inače ćete raditi i funkcionirati dobro, a i dalje ćete biti skloni povećanom razmišljanju i djelovanju u pravcu promjena na poslu. Što se toga tiče, stvari će postajati sve ozbiljnije. Neke opcije učinit će vam se mogućim, ali bit će i onih koje će zahtijevati preveliku žrtvu. Ne ulijećite u to prije nego što sve dobro provjerite.
ZDRAVLJE: Vaše zdravstveno stanje bit će uglavnom dobro. Kad bismo ga ocjenjivali, bila bi to solidna četvorka.

Ribe

LJUBAV: Ljubavni problemi mučit će vas i dalje. Nekima će se činiti kao da nema izlaza. No rješenje uvijek postoji, ali ovaj put možete samo čekati. Teško da bi neke vaše akcije bile dobro prihvaćene. Mudro stanite i sanjajte dok ne dođu bolja vremena. Ako već jeste u vezi, ograničite izlaske i održavajte status quo bez prevelikih očekivanja.
POSAO: Sitniji ili administrativni poslovi, kao i oni koji su uslužnog karaktera bit će vam glavne teme ovih dana. Štoviše, tu će se stvari zahuktavati, pa ćete u tim podučjima imati nešto više posla. I dalje vam preporučujemo da ne uzimate k srcu vjerojatno poremećene odnose među mnogim kolegama oko vas ili između vas i njih, jer vas to neće nikamo dovesti. Koncentrirajte se na radne zadatke i nastojte ih izvršiti što bolje možete. Ne očekujte ništa više preko toga. Ukoliko budete očekivali da vas netko podrži, znajte da će podrška biti mršava, hladna ili će sasvim izostati. Oslonite se na vlastite snage.
ZDRAVLJE: Dobro bi vam došla učinkovita tehnika relaksacije za pravljanje distance od briga, tuga i sličnog. Također potražite vedre sadržaje, ali ne toliko među ljudima, koliko možda među fikcijom (filmovi i slično). Tako ćete osnažiti duh i nadvladati jad oko sebe.

Izvor: Horoskop.hr


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij