NAKON ODGOÐENOG LIPANJSKOG TERMINA, HARD ROCK BAND POTVRDIO NOVI DATUM
Najpopularniji kalifornijski rock band na svijetu, Guns N’Roses, nastupit će u Zagrebu u sklopu svoje europske turneje, i to 24. rujna u Areni. Nakon najave koncerta koji se trebao održati u lipnju, manadžment banda je odlučio cijelu turneju prebaciti na rujan tako da će omiljeni rokeri u Zagrebu otvoriti jesensku koncertnu sezonu.

Guns N’ Roses će u sklopu europske turneje obići desetak gradova, među kojima je i Zagreb u kojem će prvi put zasvirati svoje najveće hitove. Za ovaj će se koncert, vjeruju organizatori, tražiti ulaznica više jer je riječ o bandu koji je obilježio kraj 80-ih i početak 90-ih godina te godinama bio u središtu medijske pozornosti.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima od petka, 4. lipnja, pa tako za fan pit valja izdvojiti 329, za stajanje 299, te za lože 499 kuna. Spomenimo kako je band, koji je dobio etiketu najopasnije rock grupe na svijetu zbog raznih izgreda izazvanih ili članovima banda ili samim posjetiteljima njihovih koncerata, prodao više od 100 milijuna albuma, te je samo na europskoj turneji 2006. nastupao ispred više od 700.000 obožavatelja.

Izvor: Slobodna Dalmacija


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij