hren
 
29.03. - 04.04.2010.
Što su zvijezde pripremile za ovaj tjedan saznajte na Trisedminoj astro stanici. Budite pripravni, vozite se Trtisedmom ravno u zvjezdano nebo! Ugodna vožnja Trisedmom!

Ovan

LJUBAV: Do sredine tjedna još ste u centru zbivanja kad se radi o ljubavnom ili društvenom životu. Stvari vam idu na ruku, a vi blistate i volite najintenzivnije što možete. Od sredine tjedna počinje nešto mirnije razdoblje kad vaša veza ulazi u uhodaniji ritam, ali nešto manje dinamičan. No i dalje će vaši osobni odnosi biti natprosječno dobri, a vi ćete biti sretni. 
POSAO: Nastavlja se uzlazni period u vašem poslu. Mnoga vrata su vam otvorena, a ona koja to još možda nisu, bit ćete u stanju otvoriti sami. Ne odustajte od svojih zamisli i planova čak i onda kad vam se prepreke učine prevelike, jer objektivno ste jači od njih. Izgaranje u pozitivnom smislu na radnom mjestu učinit će vam ovaj tjedan još dinamičnijim, a vas osobom koja uživa dok radi. 
ZDRAVLJE: Gotovo da ste u top formi i nemate nikakvih velikih briga. Jedan ste od sretnijih znakova i kad se o zdravlju radi.


Bik

LJUBAV: Do sredine tjedna još ćete zamišljati ili planirati kakav bi to trebao biti vaš idealni ljubavni život, a onda će početi prilike. Tokom tjedna naime, Venera ulazi u vaš znak i stvara od vas pravu metu za udvarače. No kako je Mars u Lavu, i to u kvadratu s Venerom, nerijetko će se događati pomalo nategnute ljubavne situacije ili će iste u vama ili partneru (partnerici) izazivati burnije reakcije poput onih ljubomornih. U svakom slučaju uslijedit će dinamičan ljubavni period.
POSAO: Zanimat će vas sve pomalo i teško ćete se moći usredotočiti samo na jedno područje svog posla. Kod nekih će se to manifestirati i kao blaga rastresenost, pa vodite brigu da ono što radite, odradite bez greške. Bit će i onih koji će u mnoštvu različitih interesa i želja teško prepoznavati što im je važno, a što nije. Ovako šareni tjedan dobar je za analize i razmišljanja, ali ne i za definiranje odluka.  
ZDRAVLJE: Moguća su emocionalna trošenja kroz ljubavne stresove, pa se nastojte opustiti i stvari ne uzimati previše k srcu.


Blizanci

LJUBAV: Neće biti većih promjena u vašem osobnom životu koji je sada skladan, a vas čini zadovoljnom osobom. Možda ćete samo oplemeniti svoj odnos s partnerom (partnericom) zahvaljujući svojoj mašti koja će vam sada raditi više nego inače. Ukoliko vam se rodbina uplete u privatni život, ne uzimajte njene stavove k srcu, nego sami slušajte svoje srce. Tako će biti najbolje za sve.
POSAO: Većina vaših suradnika izaći će vam u susret kad se radi o vašim planovima i željama. To će vas ohrabiriti da nadvladate dvojbe oko izbora nekih poslova. Put kojim idete može vas odvesti daleko, ali samo ako realno i objektivno procjenjujete stvari. Uvijek imajte na pameti da odvažete i preispitate i legalitet poslovanja, jer se tu mogu ove godine potkrasti greškice.
ZDRAVLJE: Mogući su nejasni akutni problemi s grlom ili u području vrata. No kako dođu, tako će i proći. Ostalo je u redu.


Rak

LJUBAV: Prvi dio tjedna još ćete biti tupi ili vas vaš osobni život neće ispunjavati onako kako vi očekujete. Od sredine tjedna počinje povoljnije ljubavno razdoblje, no neće sve teći baš glatko. Naime, na način koji će biti pun peripetija ili ljubavnih bura vi ćete opet dolaziti na svoje i preko toga svoje odnose dovoditi ured. Situacije će naime biti takve da vas isprovociraju i možda preko jednog malo neugodnog iskustva, stvari ipak dolaze na svoje mjesto. Zato se ne bojte, nego prihvatite izazove.
POSAO: Tjedan pred vama bit će kombinacija rastresenosti i bezvoljnosti s nadom i fazama optimizma. Ovakvo stanje učinit će vas vrlo nestabilnim suradnikom, pa će biti dana kad ćete vjerovati u ono što radite preko svake mjere, dok ćete već idući dan sve to dovoditi u pitanje. Neki će i sami biti zbunjeni ovakvim pristupima, a sve će pripisivati proljetnom umoru. Djelomično će biti u pravu.
ZDRAVLJE: Imunitet vam je oslabljen, pa vodite uredan život uz dosta odmora i sna.


Lav

LJUBAV: Do sredine tjedna uživat ćete u skladnim ljubavnim odnosima i brojnim prilikama za sklapanje novih poznanstava ukoliko ste još sami. Od sredine tjedna u vaše osobne odnose ulazi prava bura koja će u vama ili u partneru (partnerici) uzrokovati da isplivaju van svi oni neugodni osjećaji poput ljubomore, provokacija za ljubavne svađe ili slično što može dovesti do pravih ljubavnih scena. Kontrolirajte sebe ili situaciju.
POSAO: Moguće je da će se ukazati dobra prilika za suradnju s inozemstvom, strancima ili čak i za rad vani. To ćete jedva dočekati, pa ćete biti potpuno spremni da odmah skočite. No ipak uzmite neko kratko vrijeme za pripremu kako bi kasnije bili još učinkovitiji. Oni koji uče i studiraju imaju pred sobom izvrstan tjedan u kom će zaslužiti mnoge odlične ocjene. Ne bojte se ispita ili testa, položit ćete ga s lakoćom.
ZDRAVLJE: Vjerojatan je ljubavni stres i jača emocionalna trošenja. Nastojte olabaviti i distancirati se od svega. Opustite se bar na kratko.


Djevica

LJUBAV: Vaši privatni odnosi mogli bi se sad opisati kao solidni, ali daleko je to još od idealnog. Od sredine tjedna počinje vrlo povoljno ljubavno razdoblje, ali je zanimljivo da će ono početi na burniji način. Neka vas to ne zbuni jer ćete kroz jednu provocirajuću situaciju doživjeti buđenje ljubavi i kod vas i kod voljene osobe. Nakon toga stvari će možda još jednako dinamično, ali pozitivno dolaziti tamo gdje im je i mjesto.
POSAO: Stvari na poslu se polako okreću u vašu korist i vama je nešto lakše nego prije. Doduše sve će se to odvijati korak po korak, ali zato će poboljšanje biti i stabilnije. Još uvijek vas muče određene morale dvojbe i rado biste se upustili u raspravu oko legaliteta nekih struktura ili faza poslovanja, ali ne činite to, jer time ne biste ništa značajnije postigli. Pokušajte se fokusirati na svoj dio posla i obaviti ga najbolje što možete.
ZDRAVLJE: Vitalni ste i spremni na promjene životnih navika. Dijeta ili kontrola unosa namirnica ove vam je godine potrebnija više nego inače, a sad je doba kad bi bilo dobro s tim i započeti.


Vaga

LJUBAV: Do sredine tjedna otrpite što otpiti morate. Budite strpljivi i izdržite, jer drugi dio tjedna donosi povoljniju ljubavnu sliku. Doduše ona će početi uz nešto bure ili kroz neku ne sasvim ugodnu situaciju u kojoj bi mogle prevladati emocije, no ista će pomoći da se stvari raščiste i počnu dovoditi u red. Na vama je da reagirate odmjereno i da ne upadnete u zamku raspravljanja pod svaku cijenu. Ako vidite da još niste dovoljno jaki da argumentirate ono što treba, budite na distanci jer bolji dani dolaze.
POSAO: Ako vam je teško raditi, možete očekivati pomoć od vaših podređenih suradnika, pa se slobodno oslonite na njih. Dani pred vama bit će obilježeni dekoncentracijom, povremenom nervozom i neodlučnošću, a baš će situacije zahtijevati da donesete neke odluke. Utoliko ćete se i mučiti. Nastojte objektivno sagledati činjenice i ako treba i posavjetovati se s nekim tko je iskusniji od vas.
ZDRAVLJE: I dalje stoji da se odmarate i da uzimate vitamine jer vam je imunitet oslabljen


Škorpion

LJUBAV: Relativno skladni odnosi potrajat će do sredine tjedna. Onda nastaje prava bura ili ako vam je draže, izazov. Pripremite se na poveću ljubavnu provokaciju koja bi u vama mogla izazvati najgori osjećaj ljubomore ili nečeg sličnog. Nastojte odmah ne reagirati nego uspostaviti unutrašnju samokontrolu i ravnotežu. Ako ipak to ne možete, ne vičite, nego se sjetite svoje hladnokrvnosti. Naime, situacije će se slagati tako da vam neće biti ugodno, ali silom također nećete moći ništa promijeniti.
POSAO: Kombinirati ćete posao i zabavu i na vrlo lukav način spajati ugodno s korisnim. Zbog svega ćete biti zadovoljniji nego inače, ali sa pritiscima, rokovima i stresom opet ćete se nositi sve teže. Bit će trenutka kad biste najradije sve napustili ili lupili šakom o stol. Neki će jednostavno odreagirati i histeričnim smijehom da bi potom stisnuli i nastavili raditi dalje. Nastojte se uravnotežiti, a ako se pitate kako, odgovor je jednostavan – samokontrolom.
ZDRAVLJE: Vodit ćete neujednačen ritam života – čas ćete živjeti raskalašeno i prepuštati se užitcima preko svake mjere, a čas gotovo s asketskom urednošću. Sve to moglo bi vam poremetiti krvnu sliku ili uzrokovati gastritis.


Strijelac

LJUBAV: Dobar razvoj ljubavnih nastojanja ili događanja potrajat će do sredine tjedna. Nakon toga nastupa manje intenzivno razdoblje, ali uz poneku sitniju svađicu ili provokaciju. Nastojte ostati mirni i na distanci jer sve skupa ne može značajnije ugroziti vašu inače stabilnu vezu. Ukoliko ste još sami, nastavite s osvajanjima samo računajte da će vam od sredine tjedna za njih trebati malo više napora nego do sada.
POSAO: Odlično se slažete sa svima na poslu iako se ponekad prema svemu odnosite i pomalo nezrelo. Ova ležernost mogla bi vam oduzeti bodove kod djelatnosti za koje se traži povećana odgovornost. Kako god bilo, tjedan pred vama donijet će vam nove prilike za ugodne poslove tipa zabavljačkih, sportskih ili sličnih. Oni koji se bave nečim drugim, nastojat će unositi vedar šith u radno okruženje, a u tome će i uspijevati.
ZDRAVLJE: Vi ste dosta dobro, a tako će biti i cijeli ovaj tjedan.


Jarac

LJUBAV: Manjak interesa za ljubav potrajat će do sredine tjedna. Onda počinje intenzivnije ljubavno razdoblje kad ćete biti sve više raspoloženi za zabave, a neki i za zaljubljivanje. Istina je da će početak biti malo buran, ali sve skupa doprinijet će da ponovno oživi ljubavna veza s partnerom (partnericom) ili da uslijedi niz poziva za izlaske i druženja, a vaš se društveni život aktivira.
POSAO: Jarci i Jarice koji imaju vlastitu firmu ili koji rade od kuće imat će sve više posla, ali će on kod njih i izazivati određeni umor. No pametnim rasporedom i dobrom organizacijom nekako će doskočiti ovim izazovima. Svi ostali radit će disciplinirano, ali ništa više od toga, te čim profesionalno odrade ono što trebaju, jedva će čekati da se povuku u mir vlastitog doma gdje će graditi planove za bolju budućnost. 
ZDRAVLJE: Bit će još nervoze i umora, ali u nešto blažoj varijanti, pa se sve može opisati kao blago poboljšanje.
Vodenjak

LJUBAV: Iskoristite prvi dio tjedna da pokažete koliko vam je stalo do osobe koju volite. Od sredine tjedna počinje nepovoljno ljubavno razdoblje kad vam okolnosti, stvari i ljudi neće ići na ruku kad se radi o privatnom životu, nego naprotiv. Mogli bi se zateći u vrlo provocirajućoj situaciji kad mogu proraditi nekontrolirane strasti poput ljubomore, svađa, iscrpljujućih emotivnih maratona u vidu rasprava ili slično. Mudrim distanciranjem možete sve izbjeći, a ako već morate, suspregnite se od pretjeranih reakcija.
POSAO: I dalje ste u fazi brojnih kontakata i kretanja povezanih s poslom koji radite. Dani će vam biti dinamični jer će brojni susreti kod vas izazivati radost i to najviše zato jer vi volite raditi s ljudima. Oni koji su možda bez posla, intenzivirat će svoju potragu za njim i to na način koji bi mnogima mogao biti primjer. Niti jednu sitnicu neće zaboraviti ili propustiti napraviti, pa ako rezultati još i ne uslijede, mogu će biti mirni jer će sigurno znati da su učinili sve što je u njihovoj moći.
ZDRAVLJE: Fizički ćete biti dobro, ali život će vam donositi emocionalna trošenja ili ljubavne stresove koji će vas umarati. Distancirajte se od svega nekom tehnikom relaksacije. Tako ćete se osjećati bolje.


Ribe

LJUBAV: Vaš ljubavi život razvijat će se dobro i relativno stabilno. Od sredine tjedna bit ćete još  usaglašeniji s partnerom (partnericom) ali će taj sklad započeti kroz neku malo burniju situaciju. No ona će vam donijeti to da isplivaju sve potrebne stvari kako bi vaš odnos nakon toga bio još i bolji. U svemu će vam pomagati intuicija i vaša bogata mašta, pa se slobodno oslonite na njih.
POSAO: Financijske teme i poslovi bit će vamu prvom planu. Obračuni, bilance i planiranja novih prihoda i rashoda uglavnom će pasti na vaša leđa. Oni koji rade neki drukčiji posao morat će u glavi zbrajati rezultate i osmišljavati nove načine kako da konkretno do njih stignu. Neće im biti teško, ali niti lako, jer će morati upotrijebiti svu svoju imaginaciju da naprave dobar plan.
ZDRAVLJE: Vi ćete se osjećati dobro većinu ovog tjedna. Snagom duha možete nadvladati sve sitnije teškoće.

Horoskop.hr


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij