hren
 
ŠTIKLOM U TRISEDMU
Jeste li znale da sjajilo za usne može biti vrlo efektno sjenilo na očima, dok ruž za usne može postati višestruko iskoristiv? Prisjetili smo se nekoliko korisnih make up savjeta. Učite zajedno s Trisedmom!

Osušena maskara: Na četkicu osušene maskare stavi malo obične univerzalne kreme, vrati četkicu i promiješaj. Ponovi to sve dok ne budeš zadovoljna novom teksturom svoje ponovno u život vraćene maskare. 

Sjajilo za usne: Pripremaš se za neki ludi tulum i želiš impresionirati onog slatkog plavokosog dečka koji ti je zapeo za oko? Za glamurozni look nanesi - točno ispod luka trepavice - sasvim malo transparentnog ili obojenog sjajila za usne. Ako si hrabrija, nanesi ga duž cijelog (sjenilom obojenog ili nenašminkanog) kapka. Tvoji kapci će zablistati! 
 
Olovka za oči u ulozi sjenila: Ostala si bez sjenila, a htjela bi naglasiti oči? Posegni za efektnim receptom - smokey eyes - koji možeš napraviti i uz pomoć olovke za oči. Obilato obrubi oči olovkom u boji i nakon toga spužvicom (može ti poslužiti i štapić za uši) razmaži boju po kapku, od linije olovke prema van. 

Ruž za usne: Budući da su nježno naglašeni obrazi must have ovoga proljeća, ukoliko nemaš rumenilo, njegovu ulogu može sasvim dobro odigrati ruž. Nanesi ga na prste i lagano razmaži po obrazima, a sve možeš dodatno fiksirati transparentnim puderom za matiranje da bi postigla dugotrajniji učinak. I mala tajna – nikako nemoj koristiti kistić ili četku za make up.


 
Fiksiraj ruž puderom u prahu: Transparentni ili lagano nijansirani puder u prahu sjajna je podloga za ruž. Četkicom ga nanesi poslije nanošenja ruža, a potom opet stavi sloj ruža. Umjesto pudera u prahu možeš koristiti i mat rumenilo! 
 
Savjet više za nanošenje laka za nokte:
Kako se ne bi stvarali ružni nabori na površini noktiju (posebice ako voliš one tamne), dobro je nanijeti sloj baze za lak koji će ispraviti sve neravnine. Pažljivo nanesi lak cijelom duljinom nokta (pazeći da količina nije ni prevelika ni premala). Ukoliko ti lak prijeđe i na prste, ostatak ukloni štapićem za vatu umočenim u malo acetona ili upotrijebi specijalne korektore za lakove. 

Izvor: T-portal


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij