hren

Program #3PSplit započet je 2013. godine u suradnji Američke alumni zajednice Hrvatske, Američkog Veleposlanstva u Zagrebu te Ekonomskog fakulteta u Splitu, s ciljem poticanja poduzetništva kod mladih. Program je namijenjen učenicima srednjih škola, studentima, malim poduzetnicima i svima koji su zainteresirani za poduzetništvo, a održat će se 27. i 28. veljače 2015. s početkom u 10h na Ekonomskom fakultetu u Splitu.

Kroz teme: Perspektivne industrije, Institucionalno poduzetništvo, Kako sam počeo?, Što nisam naučio na faksu?, Alternativni izvori financiranja te Networking i tim naši predavači predstavit će polaznicima temeljne segmente poduzetništva.

Predavači na ovom programu su poznata imena iz svijeta poduzetništva poput: Saše Cvetojevića, Krešimira Macana, Marija Medeka, Ive Špigela, Stevice Kuharskog, Matea Peraka, Ilije Brajkovića, Antonia Perića, Ivane Ninčević i drugih. Na samom programu sudjelovat će i predstavnici raznovrsnih institucija te ukazati na značaj poduzetničkih mehanizama prilikom upravljanja javnim institucijama: Jakov Vetma (Načelnik Općine Klis), Milan Tankosić (donačelnik općine Gračac), dekan Ekonomskog fakulteta prof. dr. sc. Željko Garača i rektor splitskog Sveučilišta prof. dr. sc. Šimun Anđelinović.

U sklopu programa će biti organiziran i besplatni Speed Date Consulting kroz koji će predavači biti na raspolaganju malim poduzetnicima, ali i onima koji imaju poduzetničku ideju i tek namjeravaju to postati.

Pohađanje programa je besplatno, a polaznicima će na kraju biti uručeni certifikati o sudjelovanju.

Prijave za program i obrazac prijave projekata za Speed Date Consultingpotražite na službenoj internetskoj stranici projekta: www.3psplit.org.Prijave su otvorene do 25. veljače, 2015.


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara
 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij