hren

U organizaciji Fotokluba Split 6. prosinca održati će se Help-Portrait Split, gdje splitski tim četvrtu godinu zaredom sudjeluje u ovom globalnom pokretu.

Help-Portrait projekt osmislio je i pokrenuo poznati američki celebrity fotograf Jeremy Cowart. Cilj mu je da fotografi svojim umijećem i voljom onima manje sretnima pruže priliku da se na taj dan osjećaju lijepima i važnima, da na svoj način vrati društvu dio onoga što je sam primio. Ideja je prerasla okvire lokalnog djelovanja i proširila se na cijeli svijet. Na dan održavanja akcije, na određenim lokacijama se postave montažna fotografska studija, a tim volontera pobrinuti će se  da svi zablistaju na fotografijama. Fotografije se odmah printaju i daju ljudima koji su se fotografirali.

Fotografije nastale na "Help-Portraitu" nisu namjenjene daljnjoj distribuciji ni samopromociji fotografa već one isključivo ostaju u vlasništvu onih koji su se fotografirali. Ovom akcijom  ne promovira se  besplatna fotografija, već vrijednost dobre fotografije.

Članovi splitskog Help-Portait tima tradicionalno će posjetiti dom za djecu"Miljenko i Dobrila", te će po drugi put organizirat fotografiranje i u Fotoklubu Split.

Splitska Help-Portrait ekipa poziva Vas da u subotu u vremenu od 10:30 do 13 h,uzmete za ruku momka, curu, prijatelja, prijateljicu,mamu, tatu, baku, djeda… i posjetite Help-Portrait studio koji će se nalaziti u Fotoklubu Split, a oni će Vam pokloniti zajedničku fotografiju.


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

NOVOSTI

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij