nogomet4

Veliki uspjeh ovo kolo u 4. ligi ostvario je Jadran pobjedom u Imotskome, dok su Val doma i GOŠK u gostima odigrali remije. 

Jadran je išao na megdan ekipi koja je do prije dva kola dijelila drugo mjesto. Gostovanje je tim teže bilo što su Sućurani morali odigrati bez nekolicine prvotimaca, što zbog zdravstvenog stanja što zbog akumuliranih kartona. Pa je tako na gol recimo morao stati 17-godišnji Rako. No, i s time su uspjeli iznenaditi Imoćane, i to nakon što su domaći poveli. No, Grubišić, Kapitanović i Dević golovima okreću utakmicu i ode Jadran pjevajući iz Imotskog.


Imotski - Jadran 1:3 (1:1)

Sudac: Stipe Žunić

Imotski: Čagalj, Ljubičić, Grbavac, Topić, Vujčić, Brečić, Peko J., Žužul, Katavić, Pijanović, Perić (ušli: Šabić, Peko I., Grizelj, Kuzman, Kutleša)

Jadran: Rako, Stefanović, Biuk, Baran, Buzov, Marić-Arić, Jukić, Dević, Ratković, Kapitanović, Grubišić (ušli: Katić, Kašljević)

Strijelci: Pijanović 25. ( Imotski), Grubišić 28. (pen), Dević 57., Kapitanović 66. (Jadran)

Val je u Starom remizirao sa stobrečkim Primorcem i to nije loš rezultat za njih, pogotovo obzirom da su baš loše ušli u sezonu. A i da Primorac nikako nije loša ekipa. Klubovi su se izmjenjivali u vodstvu, a na kraju nekako svi mogu biti zadovoljni konačnim ishodom.


Val - Primorac 2:2 (1:1)

Sudac: Ante Znaor

Val: Pleština M, Šimunović, Kovačević, Zelembaba, Šarić, Suman, Duvnjak, Avramović, Zec, Pleština L, Radić (ušli: Jurić, Baran, Pajčin)

Primorac: Miloš, Jurjević-Škopinić, Duran, Franolić, Galić, Ivančević, Galić, Milović, Božina, Ćurić, Zebić (ušli: Kolovrat, Koštić, Biuk)

Strijelci: Suman 38., Avramović 48. (Val), Franolić 34., 64. (Primorac)

GOŠK je pak oslabljen otišao u Proložac i tamo izvukli bod protiv Mladosti. Bez Jozinovića, Bušića i Jukić-Peladića Gomiličani su se zadovoljili bodom kojim su polusezonu završili bez poraza, s 11 pobjeda i dva remija. Vodili su GOŠK-ovci na poluvremenu, ali su domaći rano u drugom izjednačili i to je bilo to na teškom terenu u Prološcu.

Mladost - GOŠK 1:1 (0:1)

Sudac: Luka Milina

Mladost: Baćak, Grabovac, Tomas, Češljar D. , Tolić, Matić, Lončar, Šimić, Klarić-Dračar, Milović, Petričević (ušli: Jukić, Češljar M., Tomić)

GOŠK: Ćubić, Vuković, Zolje, Mrkonjić, Karaman, Čubrilo, Simpson, Vučemilović-Alegić, Bučić, Maretić, Vučemilović Grgić (ušli: Rušnov, Ivančević, Mula)

Strijelci: Češljar D. 55. (pen) (Mladost) , Vuković 31. (GOŠK) 


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada