rukomet mock

Nakon uspješno apsolvirane utakmice na gostovanju u Rovinju, rukometaši Ribole vraćaju se na Sokolanu, gdje u nedjelju u 18 sati dočekuju ekipu Mornara iz Crikvenice. 

Evo kako je trener Davor Bujas najavio ovaj susret: 

"Sigurno će biti malih promjena, više bih rekao pozitivnih rotacija. Nositelji igre se znaju, oni koji "vuku kad treba", ali prvenstvo osvaja i onaj 15. i 16. igrač. Naime, u ovih mjesec dan, zaključno s posljednjim kolom koji je na rasporedu 11.prosinca imamo, što u kupu što u prvenstvu ukupno devet utakmica. Trebati će nam dakle širina i kvaliteta koju ove sezone imamo.

Ovaj vikend nas čeka utakmica sa Mornarom, ekipa koja nam je lani nanijela neugodan poraz.  Međutim, mi želimo nastaviti ovosezonsku seriju pobjeda i prikazati sve bolju i bolju igru. Naša je želja što prije otvoriti utakmicu i usmjeriti je na naš mlin. Znam da su COVID mjere mnoge zaljubljenike rukometa udaljile od dvorana, ali vjerujem da će se publika vratiti u dvorane pa tako i na Sokolanu. Da će prepoznati entuzijazam ljudi u klubu, koliko se radi i ulaže, kakva se ekipa stvara i kakvi su nam rezultati. Na nama je da nastavimo svojim dobrim igrama i rezultatima na terenu pisati pozivnice". 

Ulaz na utakmicu  je, jasno, besplatan, uz COVID-19 potvrdu te  poštivanje epidemioloških mjera. 

Dakle, Ribola - Mornar, nedjelja, 18 sati, na Sokolani. 


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada