judo superkup mala

Drugo ekipno mjesto judašica i drugo ekipno mjesto judaša na natjecanju 1. Hrvatske judo lige za seniorke i seniore u Splitu proteklog vikenda, osiguralo je judašima JK Kaštela prvo ekipno mjesto u ovogodišnjem Hrvatskom super kupu, titulu kojom se iz godine u godinu mogu pohvaliti samo klubovi u kojima se uspješno radi i sa mlađim i starijim generacijama judaša.

Natjecanje u Splitu, koje je zadnje ovogodišnje natjecanje koje se boduje za Super kup,  organiziao je Hrvatski judo savez uz tehničku realizaciju Školskog judo saveza SD županije

Na natjecanju je pobjedu u muškoj konkurenciji odnio Istarski borac iz Pule, dok je treći bio JK Pujanke iz Splita. U ženskoj konkurenciji najbolje su bile članice Alkara iz Sinja, a treće članice JK Biokovo iz Makarske.

Do vrijednih bodova u Hrvatskom super kupu i 1. HJL u muškoj konkurenciji doveli su svojim nastupima Ivan Škomrlj, Nikola Zorotović, Jakov Žunić, Ivan Brnada, Mislav Krček, Bruno Rozga, Luka Zorotović, Ivan Rozga, Domagoj Bratinčević, Luka Milin, Marin Vujić. Mate Rajčić, Ante Batinić i Roberto Raca
U ženskoj konkurenciji to su bile Matea Šustić, Tonka Hrga, Ana Buličić, Jelena Brešković, Nika Perišić, Maja Franić i Martina Raca.

Na splitskom natjecanju seniorke i seniori nastupali su pod budnim okom trenera Boška Rozge, koji je tijekom cijele sezone natjecateljima bio i stručno vodstvo i podrška, kao i trener Ante Batinić. Na samom natjecanju pravdu su na tatamijima dijelila i dvojica sudaca ponikla u ovom klubu Nenad Buzov i Ivan Stojković.

Foto: JK Kaštela


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij