nogomet1

Moralo se i to jednom dogoditi - GOŠK nije uzeo sva tri boda u utakmici četvrte lige. U 11. kolo Omladinac iz Vranjica je uspio izdržati, završilo je na njihovim terenu bez golova. Bila je to žestoka i borbena utakmica, može se kazati da je GOŠK imao blagu inicijativu, ali Vranjičani su ipak obranili svoja vrata. Neće ni Gomiličani biti nezadovoljni, bilo im je jasno da pobjednički niz mora stati negdje, a razveselit će ih i podatak da im je glavni konkurent Omiš iznenađujuće izgubio na domaćem terenu od Orkana. Tako da su i s remijem povećali razliku pred pratiteljima.

Omladinac - GOŠK 0:0

Sudac: Srećko Pleština (Klis)

Omladinac: Puharić, Franić, Radić, Kulić, Brdar, Vrdoljak R. , Belajić, Puljiz, Bilojelić, Podrug, Radmilo (ušli: Rendić, Vrdoljak S., Vrgoč, Budić)

GOŠK: Ćubić, Vuković, Mrkonjić, Karaman, Čubrilo, Simpson, Maretić, Jozinović, Jukić-Peladić, Bušić, Vučemilović Grgić (ušli: Bučić, Zolje, Vučemilović-Alegić, Mula)

Val je pak poražen u Imotskome, protiv istoimenog kluba.

Mladići iz Starog dobro su se nosili protiv favorita, do 70. minute čak i pozitivan rezultat imali, ali na kraju bodovi ostaju kod Modrog jezera nakon što je 20-godišnji Marinović poentirao. A Val se okreće daljnjim utakmicama.

Imotski - Val 2:1 (1:0)

Sudac: Mladen Labrović (Glavice)

Imotski: Čagalj, Grbavac, Topić, Vujčić, Brečić, Žužul, Kutleša, Katavić, Marinović, Pijanović, Perić (ušli: Ljubičić, Peko, Šabić, Grizelj, Kuzman)

Val: Pleština M., Šimunović, Jurić, Zelembaba, Šarić, Suman, Duvnjak, Avramović, Zec, Pleština L., Baran (ušli: Pernar, Radić)

Strijelci: Brečić 13., Marinović 70. (Imotski) Duvnjak 56. (Val) 


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno