kosarka7

Košarkaši Ribole ove subote u sklopu Prve lige idu na dalmatinsko gostovanje svojim poznatim rivalima Jazine Arbanasima. Iako je Ribola u puno boljoj situaciji na tablici, ima omjer 5-2 naspram zadarskih 2-4 (utakmica manje zbog korona-odgode prošlo kolo), ovo će biti jako napeta utakmica.

Vidjelo se već ove sezone u Kupu, igrali su na par poena razlike u korist Ribole, a mlada zadarska ekipa se u međuvremenu i pojačala. Naime, baš pred ovaj dvoboj potpisali su Lovru Bašića, velikog zadarskog košarkaškog talenta na poziciji "jedan", koji posljednjih mjesec i pol dana trenira s ekipom Jazine Arbanasi.

- Radi se o mladoj i poletnoj ekipi, stil igre im je manje-više jednak lanjskom, iako su im neki igrači otišli. Njihovo novo pojačanje Lovre Bašić sigurno će dati dodatni vjetar u leđa mladim momcima i nadograditi igru koja im je i bez njega imala glavu i rep. Mi smo pak i ovaj tjedan dobro trenirali, a vratilo nam se i nekoliko igrača iz izolacije pa bi trebali biti kompletniji nego u nekoliko prethodnih kola. Sve u svemu, imamo razloga nadati se pobjedi, najavio je dvoboj Frano Marasović, kaštelanski centar. 


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada