odbojka z5

Napokon dvostruko uspješan vikend za kaštelanske odbojkašice! I Marina je upisala pobjedu protiv neugodnog Dinama, dok je OK Kaštela napokon ostvarila taj pozitivan rezultat.

Marina je lakše od očekivanog pobijedila Dinamo. Ta je ekipa ove sezone dosta pokazala, u prva tri kola upisali su pobjede bez izgubljenog seta, potom su prošli tjedan u pet setova izmučili Mladost, koja je pobijedila tek u pripetavanju zadnjeg seta s 21:19. No Marina nije jučer pružila ikakvu šansu za kakvo iznenađenje. U tri seta, jednostavno, tek u zadnjem dozvolivši Dinamu da im uopće priđe blizu. Po setovima je bilo 25:16, 25:18, 26:24. Iako kolo nije kompletirano, već sad je jasno da se Marina odvaja na vrhu, nakon kompletiranja svih utakmica samo bi Mladost novom pobjedom mogla prići blizu.

A kakva fešta na Velom Vrhu, prigradskom naselju Pule! Mlada ekipa OK Kaštela napokon je uspjela koncentrirano odraditi sve setove i svladati domaćina, prvi put ove sezone odigravši utakmicu u samo tri seta. Do sad su sve utakmice bile ugusto, ali su ih gubile, sad su sve riješile u tri seta. Iako je jasno da to nije bila jednostavna utakmica, po setovima je bilo 21:25, 24:26, 23:25. Već iz rezultata je jasno da je mlada ekipa Kaštela uspjevala biti koncentrirana u završnicama, nešto gdje su prijašnjih kola znale podbaciti. No, dobar rad se isplati na kraju.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij