mazoretkinje mala

NOVIH PET EUROPSKIH MEDALJA ZLATNOG I SREBRENOG SJAJA
S dvije zlatne i jednom srebrnom medaljom, osvojenima na 24. europskom prvenstvu u mažoret plesu, tri su se grupe djevojaka, članica Kaštelanskih mažoretkinja, vratile u svoj grad. Europske prvakinje i viceprvakinje u sastavu hrvatske reprezentacije ovog su tjedna u Poreču branile boje svoje zemlje i u izrazito jakoj konkurenciji potvrdile kako se isplatio sav višemjesečni trud i želja da se popnu na postolje.

Uspjeh koji je postignut na ovom natjecanju dodatno je osnažio i kaštelanski klub, ali i hrvatsku reprezentaciju koja je u borbu za medalje krenula s reprezentacijama Bugarske, Češke, Italije, Francuske, Rusije, Rumunjske i Slovenije. Zlatne su Kaštelanke bile u kategoriji tradicionalni mažoret ples seniori i parada corps kadeti, a srebro im je pripalo u kategoriji tradicionalni mažoret ples kadeti.

Ništa manje vrijedne medalje osvojene su i u solo nastupima Kaštelanki, pa je tako Anabella Marjanović za solo s rekvizitima juniori osvojila drugo mjesto, a Andrea Šalov u kategoriji solo s rekvizitima seniori popela se na pobjednički tron. U kategoriji duo s rekvizitima seniori Andrea Šalov i Klara Crnković zauzele su odlično četvrto mjesto.

Zlatne Kaštelanke, koje osim bogate klupske povijesti dodatno oplemenjuje i zaista impresivna riznica medalja sa svih natjecanja, i ovog su puta pripremale trenerice Ivona Bašić i Alena Rako, a postignutim rezultatima veseli se i uprava kluba na čelu s Draškom Krajinom. Svi oni bili su snažna podrška djevojkama s tribina. U takvoj sinergiji snaga i prije početka ovog natjecanja svi zajedno bili su uvjereni kako će im se upornost isplatiti, a što se još jednom potvrdilo i na ovom, velikom međunarodnom natjecanju.

Paralelno s  24. Europskim prvenstvom u mažoret plesu u Poreču se održava i Europsko prvenstvo u twirlingu na kojem Kaštelanke također brane boje svoje zemlje, a rezultate s tog natjecanja Kaštelanke nestrpljivo očekuju. 

Foto: PU Kaštelanske mažoretkinje


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij