kosarka5

Zanimljivo gostovanje očekuje ovaj vikend košarkaše Ribole, u Zagrebu ih dočekuje Medveščak, novi prvoligaš. Iako imaju sve poraze u dosadašnja četiri kola, Medveščak nikome nije lagan jer igra malo drugačiju košarku od one uobičajene u ovom natjecanju.

Baš o tome je za klupski FB izjavu dao mladi košarkaš Jakov Sanader, jedan od junaka prošlog kola.
-  Novi prvoligaš 'Medveščak' ima jednu specifičnu ekipu koja gaji 'run'n'gun' stil igre, što je neuobičajeno za ovo natjecanje. Uz odlično kretanje i vrlo kratke napade, što su glavne odlike njihove igre, trebamo pripaziti i na njihov napadački skok jer protivniku stalno skaču u leđa. Radi se o ekipi koja je ove sezone zasad bez ijedne pobjede, ali to nikako ne znači da se možemo opustiti i podcijeniti protivnika jer su odigrali par utakmica koje su lako mogle otići i na njihovu stranu, pojasnio je Sanader kako igra ekipa koju trenerski vodi Damir Miljković, legendarni član "mrava" iz Trnskog, KK Zagreba koji više ne postoji zahvaljujući političarima.

Dosta je bitna ova utakmica za Kaštelane. Prije sv ega, problemi s ozljedama i dalje traju, tek će se u subotu uopće znati tko će sve moći na parket. Ujedno, bila bi ovo četvrta pobjeda u nizu, nakon poraza od Dinama u prvom kolu, a i dobar zalet za sljedeće kolo kad se gostuje kod Dubrovnika, jednog od favorita natjecanja.

Utakmica se igra u subotu u 18.30 sati.

raspored kosarka5


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij