nogomet6

Žestoke nogometne bitke ovaj vikend iščekuju Vala i Jadrana, dok će GOŠK-u biti zafrknuto, jer idu na utakmicu za koju su im svi već upisali tri boda, a baš takve znaju biti problem.

Sve utakmice igraju se u subotu u 15 sati, a najteže bi, na papiru, trebalo biti Valu, koji u Starom dočekuje Mladost iz Prološca, koja u dosadašnjem dijelu prvenstva ima pet bodova više od Valovaca (11:6) i pokazuju dobar fizički nogomet. No, Val je na domaćem terenu opasan, a ni fizički živa igra im nije strana. Tako da se može reći da Mladosti svakako neće biti lako. Valu bi potencijalna pobjeda mnogo značila, trasirala bi ih lagano prema sredini ljestvice.

A u Sućurcu nas očekuje susjedski derbi, dolaze Vranjičani. Još će zanimljivije biti nego inače, jer su Omladinac i Jadran susjedi na ljestvici, Sućurani do sada imaju bod više osvojen. Zbog tog su sve pretpostavke za dobar dvoboj tu. Kako Valu pobjeda nosi proboj prema sredini ljestvice, Jadranu bi ova tri boda značila micanje prema vrhu te teoretski ovom pobjedom, ako se drugi rezultati poklope, mogu čak do trećeg mjesta iza dominantnih GOŠK-a i Omiša.

Dominantni GOŠK, sa svih sedam pobjeda u sedam kola, ima na rasporedu onaj tip utakmica koje mora dobiti. Orkan u sedam kola ima šest poraza, ne igraju dobro, tako da bi Gomiličani morali sva tri boda upisati čak i uz odmaranje nekoliko starijih igrača. No, baš takvi susreti mogu biti plutajuća mina ako se igrači opuste, a protivnici nalože, pa će GOŠK ipak s dozom opreza morati ući u ovaj meč.

raspored8


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij