hren

rukomet ribola2

Rukometaši Ribole Kaštela lako su prebrodili drugo kolo 1. lige Jug, Senj je stradao s 33:19, a dojam s tribine u Sokolani je bio da su još i dobro prošli.

Senjani, koji su u međusezoni oslabljeni odlascima nekolicine igrača, još su se nekako i držali do sredine poluvremena. No, Ribola tada sa 7:4 ulazi u seriju 8:0 i zapravo u potpunosti rješavaju utakmicu. Senj tek s dva gola popravlja dojam i odlazi se s 15:6 na poluvrijeme.

Drugi dio bio je više revijalan, pogotovo se to vidjelo u obranama, koju obje ekipe nisu igrale baš na sto posto. Kaštelani su u drugom poluvremenu priliku dali mlađim snagama, kao i veteranu Bujasu, a takav tip rukometa kumovao je nekolicini odličnih akcija. Bilo je samo pitanje koja će razlika biti, završilo je na 14. Od pojedinaca se treba istaknuti golmana Olića, koji je u onoj seriji od 8:0 zaključao svoja vrata, te Čajića koji je plijenio napadačkom raznovrsnošću. Na kraju je zabio osam golova, sve iz igre.

Ribola Kaštela - Senj 33:19 (15:6)

Ribola: Pepur, Džakula 2, Milas, Banović 2, Milković 5, Klasanović 2, Krokar, Bujas 2, Olić, Pavičić, Vukić 3, Mirat, Malnar 1, Vujičević 2, Čajić 8, Bešker 6.

Senj: Nekić, Vukšić 1, Stipetić 7, Turković, Čulinović 1, Rak, Francetić 3, R. Nekić 1, J. Nekić 1, Krmpotić 3, Ćosić 2, Tomas, Jeličić. 

rukomet tablica2

rukomet rezultati2


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij