mala

U napetoj utakmici održanoj sinoć na domaćem parketu KK Ribola uspjela je poraziti Jazine Arbanasi i tako ući u glavni ždrijeb košarkaškog kupa. Konačni rezultat bio je 62:57, a kako i sugerira, bila je to napeta i fizički zahtjevna utakmica u kojoj su obrane igrale glavnu ulogu.

Kaštelani su čitavu utakmicu držali pod kontrolom, u nekoliko navrata su bili otišli čak i na deset razlike, ali Zadrani se nisu dali. Upornom i angažiranom obranom su se stalno vraćali, ne dajući Riboli da se odvoji. No, snage za konačni napad pred kraj nisu više imali i domaći sastav je u potpunosti zasluženo slavio.

KK Ribola tako je osvojila kup regije Jug te se s ostale tri regije priključuje glavnom "kosturu" Kupa Krešimira Ćosića, gdje ih čeka 12 najjačih hrvatskih klubova iz Premijer lige. Stoga bi uskoro u Sokolanu mogao doći i kakav protivnik renomiranog imena.

RIBOLA KAŠTELA – JAZINE ARBANASI 62:57
(20:13, 14:15, 19:17, 9:12)
Suci: Leo Roglić, Dino Vukušić i Mario Koharević
RIBOLA KAŠTELA: Vidović 15, Sanader 6, Klepo, Murko 7, Rašetina 2, Galić 3, Delaš, Markota 4, Krešić 10, Svalina 5, Marasović 4, Elez 6. Trener: Damir Rančić
JAZINE ARBANASI: Klarica 15, Sikirić 9, Zagorščak 3, Lukić, Karamarko 3, Matulina 4, Beljan 11, Obradović 4, Njegovan 2, Banić 6. Trener: Marko Selin


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij