ribola rukomet

RK Ribola Kaštela otvorio je sezonu u Prvoj rukometnoj ligi Jug pobjedom protiv Hrvatskog dragovoljca u Dugom Ratu, završilo je na kraju 20:27.

Utakmica je odigrana u neobičnom terminu, točno u podne, a Ribola je na startu tako nekako i djelovala sukladno terminu, pospano. Iako su Kaštelani kontrolirali utakmicu i nikako Dugoraćanima nisu dali da povedu, nisu se uspjevali niti odvojiti. Na odmor se otišlo s tri razlike, 9:12, ponajviše zaslugama Tomsilava Olića, koji je na vratima Ribole u prvih 30 minuta skupio osam obrana.
U drugom dijelu ipak počinje bolje raditi vanjska linija Kaštelana, tako da se utakmica razvija očekivano na stranu ipak boljeg protivnika. Na koncu je ostalo sedam razlike, a kao zanimljivost mora se navesti kako u Riboli nitko nije iskočio s brojem pogodaka. Prvi golgeter s pet golova bio je Vukić, a četiri su upisali Pavičić i Čajić.

Hrvatski Dragovoljac – Ribola Kaštela 20:27 (9:12)

Ribola Kaštela: Pepur, Olić, Čavka, Džakula, Milas 2, Banović 2, Petrović, Milković 1, Klasanović 1, Bujas 3, Pavičić 4, Vukić 5, Malnar, Vujičević 3, Čajić 4, Bešker 2.

Foto: arhiva


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij