trail utrka

Živo će u subotu, 2. listopada, biti na Kozjaku, gdje će se, u organizaciji trail sekcije Dračari HPD-a Kozjak održati utrka 8. kola Dalmatinske trail lige „Kozjak trail 2021“.

U sklopu ove utrke, održat će se kratka utrka od 10 km te duga utrka od 24 km. Start obje utrke je od planinarskog doma Putalj, a sudionici duge utrke startat će u 9.30 sati, dok će sudionici kratke utrke krenuti u 10 sati.

Obje staze manjim dijelom vode makadamom, a najvećim dijelom različitim zahtjevnim krškim i kamenitim terenima Kozjaka.

Članovi Dračara i HPD-a Kozjak proteklih su dana označavali stazu, no svima koji budu sudjelovali, a prijavljen je znatan broj iskusnih, ali i trkača početnika, uputili su upozornje na zahtjevne staze.

- Obje staze su tehnički zathjevne pa molimo trkače koji nisu baš upoznati sa kozjačkim terenom da budu oprezni. Na obje utrke biti će žive kontrole koje će vas zapisivat, a prije kontrole, staza će, uz standarno crveno-bijele oznake, biti označena i žuto-crnim bojama. Molimo da vaš natjecateljski karton bude vidljiv tokom cijele utrke – stoji u obavijesti.

Kako stoji u informaciji, za vrijeme utrke bit će zatvoren put do planinarskog doma Putalj, koji vodi uz groblje Gospe na Hladi.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij