Hand about to throw a handball in to a handball goalOvo je vikend dvoranskih sportova, brojni sportaši po prvi put ove sezone izlaze na parkete u ligaškim natjecanjima, tako je i s rukometašima Ribole Kaštela. Točno u podne u subotu kaštelanski rukometaši gostuju u Dugom Ratu, gdje ih dočekuje Hrvatski dragovoljac. Počinje tako Prva rukometna liga Jug, u kojoj se momci trenera Bujasa nadaju ostvariti visok plasman. Najveći cilj je probiti se do kvalifikacija do Premijer lige.

Nakon jako dobro odrađenih priprema, koje su čak bile i međunarodnog karaktera, Ribola Kaštela ima dovoljno samopouzdanja za sezonu. Ostvareno je sedam pobjeda iz deset dvoboja, u pripremama je dana prilika i nekim mlađim igračima, tako da bi roster trebao biti dovoljno širok za ovaj drugi rang rukometnih natjecanja. U ovoj utakmici svakako će biti zanimljivo vidjeti Dina Banovića, desnog vanjskog bombardera koji je pojačao Ribolu preko ljeta. Došao je iz Moslavine u Kaštela, ali je ponikao i dosta rukometnih dana proveo baš u Hrvatskom dragovoljcu. Pomalo poetski, svoj prvi nastup za Kaštela u ovoj sezoni ima na svom starom parketu.

Dakle, utakmica se igra u ranom terminu u 12 sati, a gledateljima je ulaz moguć, uz valjanu covid potvrdu i važeću osobnu iskaznicu.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij