hren

odbojka skola

Odbojkaški klub Ribola Kaštela, najtrofejniji odbojkaški klub u Dalmaciji, poznat po svojoj školi odbojke, po prvi put u povijesti pokreće školu odbojke za djevojčice od 9 do 12 godina.

Treninzi na kojima će skupa trenirati s dječacima održavat će se u osnovnoj školi „Ostrog“ u Kaštel Lukšiću, i to u terminima, kad je smjena A popodne, utorkom i četvrtkom od 18:30 do 20 sati i subotom od 13 do 14 sati. Kad je smjena B popodne, utorkom od 19:15 do 20:30, četvrtkom od 19:15 do 20:15 te subotom od 13 do 14 sati.

U posljednjih deset godina kroz školu odbojke kaštelanskog kluba prošlo je više od 2000 djece, a rezultati na koje su iz kluba ponosni, a koji su produkt škole odbojke su sljedeći. Tri titule prvaka države u maloj odbojci, šest juniorskih titula prvaka, jedna kadetska titula, ovogodišnja kadetska bronca te tri titule prvaka u kategoriji mlađih kadeta.

Iako su u školi odbojke do sada trenirali izričito dječaci, zbog sve učestalijih upita roditelja, klub se odlučio na ovaj potez koji će razveseliti mnoge roditelje i djevojčice.

-- Zbog čestih upita i interesa roditelja ove godine upisujemo i djevojčice u školu odbojke. Nama trenerima i klubu u cjelini, ovaj projekt je jedan novi izazov u koji ulazimo s velikim entuzijazmom kojem se iskreno veselimo. Dječacima i djevojčicama ćemo pružiti osnove motorike i koordinacije, a osim treninga tu su i natjecanja u maloj odbojci na kojima se gradi karakter i pozitivna sportska kompetitivnost. Ovim putem pozivam sve roditelje i djevojčice da postanu dio snažnog odbojkaškog kolektiva kako bismo zajedno okrenuli novu stranicu našeg kluba, kazao je trener i voditelj škole odbojke, Ivan Andromak.

Za sve informacije oko upisa možete se obratiti treneru i voditelju Škole odbojke, Ivanu Andromaku na broj telefona:  097 713 0004 ili na mail adresu:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a na linku pogledajte video u kojem iz kluba pozivaju djevojčice na upis.  - https://bit.ly/Upisi_u_školu_odbojke - naveli su u svojoj informaciji iz OK Ribola Kastela


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij