rk ribola

S dvije pobjede krajem prošlog tjedna RK Ribola Kaštela zaključila je pripremne utakmice te sad spremno čekaju početak lige ovaj vikend. Šestom i sedmom pobjedom u deset pripremnih dvoboja Kaštelani su sebi i drugima dodatno dokazali kako imaju momčad za vrh lige, a ako se sve poklopi dobro, i za prvo mjesto. Iako neće tako otvoreno i sami kazati, svjesni su svoje snage, širine kadra i situacije u ligi, tako da su spremni za najveće domete.

Prošli tjedan najprije je s 35-25 ispraćen klub neobična imena, RK Rvacka iz Livna. Livnjaci su se dobro držali u prvom djelu, koji je okončan s 15-14. No, Ribola u nastavku ubacuje u višu brzinu i lomi protivnika do najviših +14 u 54. minuti. Tada su ipak malo prikočili i pustili protivniku da se vrati na konačnih +10.

Još je teža rezultatski bila posljednja pripremna utakmica protiv Zadra. Završilo je na kraju 33-29, a poluvrijeme je još jednom bilo okončano s jednim pogotkom razlike, bilo je 17-16 za Kaštelane. Na početku nastavka Ribola odlazi na četiri razlike, s koliko je na kraju i završeno. Povratnik u kaštelanske redove Dino Banović još je jednom pokazao da će biti strah i trepet iz vanjske linije za protivnike, "bombarder" je ovu utakmicu završio s osam pogodaka te je kroz pripreme pokazao da bi trebao biti glavna opsanost s vanjskih pozicija.

Pripreme su gotove, kreće pravo natjecanje. Kaštelanski rukometaši sad na terenu moraju pokazati da su jedna od najjačih momčadi u Prvoj ligi i nastojati dokopati se mjesta koje bi moglo odvesti u Premier ligu, elitno domaće rukometno natjecanje.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij