hren

kosarka ribola

Dvorane polagano otvaraju svoja vrata, kreće i sezona dvoranskih sportova. Sutra tako tenisice na noge stavljaju i igrači KK Ribola Kaštela, prvenstvo u 1. ligi otvaraju u Zagrebu gdje igraju protiv Dinama.

Kaštelani u sezonu ulaze s izraženim ambicijama, ne krije se da je cilj bar ponoviti lanjski rezultat i biti u četiri prve momčadi. A iako ne pričaju otvoreno o tome, nekakva tiha ambicija je i nastojati ući u Premier ligu, najviši rang domaće košarka. Za takve ambicije na startu imaju odličnu probu. KK Dinamo, bivši KK Rudeš koji je promijenio ime ne bi li navijači jednog nogometnog kluba stali iza njih, prošle je sezone bio u majstoricama za prolazak u viši rang. Nisu uspjeli u tome, dojam je da su malo i igrački oslabili u pauzi, ali i dalje su jaki, a sad će biti pojačani i navijačima, koji do sad, od promjene imena, zapravo i nisu mogli doći na utakmice zbog pandemije.

Ribola Kaštela tako ligu otvara odmah derbijem kola, možda i derbijem prvenstva, jer sutrašnji suparnici uz Dubrovnik vjerojatno su prvi red favorita za prvo mjesto, dok će iz prikrajka svoju šansu tražiti vjerojatno još Omiš, Hermes Analitica i Bosco. Taj bi šesterac, ako ne bude masovnih iznenađenja, trebao biti i u ligi za prvaka koja se igra nakon što se odradi regularni dio sezone. Momci trenera Damira Rančića imat će sutra i dodatno otežan posao, protivnik bi trebao imati podršku publike, koja se vraća u dvorane nakon više od godinu dana. A zagrebački Bad Blue Boysi su preko društvenih mreža pozvali da se dođe na ovaj dvoboj.

Susret se igra sutra u 15 sati u dvorani Dražena Petrovića, a prijenos se može pratiti i na youtube kanaluOVDJE

1. HKL 1. Kolo:
Hermes Analitica - Dubrovnik
Bosco - Jazine Arbanasi 
Kvarner 2010 - Omiš Čagalj Tours
Zapruđe - Medveščak
Amfora - Samobor
Dinamo - Ribola Kaštela 


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij