hren

nogomet9

Kaštelanski nogometaši ovaj vikend nastavljaju svoju borbu četvrtoj ligi s dva domaćinstva i gostovanjem. GOŠK i Jadran na svojim terenima dočekuju Imotski odnosno Trogir 1912, dok Val ide na noge Orkanu u Dugin Rat.

Rezultatski najneizvjesnija utakmica svakako bi trebala biti ta u Dugom Ratu, gdje Val pokušava loviti prve bodove u prvenstvu protiv Orkana koji je za sada na jednom bodu. Kako se sad čini da ekipi iz Starog slijedi borba za opstanak, bar jedan bod da je uloviti na ovom  gostovanju bilo bi kao dobiti kakav loto. Sasvim je realan scenarij u kojem i Val i Orkan pri kraju sezone budu u donjem dijelu tablice i osvajanje bodova kod takvih konkurenata je imperativ. Val će biti ojačan jer se vraćaju dvojica igrača koja su prvo kolo bila isključena i zbog toga propustili dvoboj prošlog vikenda protiv Jadrana iz Tučepi.

U Sućurcu se zasigurno nadaju i boljem ulovu od jednog boda, u goste im dolazi ekipa koja u prva dva kola ima upisana dva poraza. Ukoliko žele stabilnu sezonu, a to su ponavljali više puta kao glavni cilj, ovu utakmicu mora se dobiti. Ono što poziva na oprez je činjenica kako Trogir 1912 jeste upisao dva poraza, ali su oba bila s minimalnom razlikom. Dakle, ne radi se o ekipi koja služi protivnicima za nabijanje gol-razlike.

GOŠK pak dočekuje Imoćane, protivnika koji posljednjih desetljeća svakako nije za napucavanje. No, neupitno je kako je igračka kvaliteta na strani Gomiličana, uostalom, njihov je cilj biti suvereno na prvom mjestu, a za takvo što će ovakve utakmice trebati dobivati u nizovima. Svakako će biti zanimljivo popratiti i hoće li Tomislav Bušić nastaviti svoj golgeterski niz, Lewandowski iz četvrte lige nakon  prva dva kola ima upisano pet golova na svoj konto.

Dalmatinski ljubitelji nogometa svakako će ovaj vikend baciti oko i na Tučepe, gdje domaći Jadran igra s Primorcem iz Stobreča. Radi se o derbiju kola, dvije do sad ne poražene ekipe, tako da će i GOŠK-u biti zanimljivo vidjeti tko im je ozbiljniji protivnik u pohodu na titulu.

Sve utakmice počinju u subotu u 16.30 sati, ali to za građane nije toliko bitno. Odlukom Stožera na utakmicama niželigaša i dalje je zabranjeno imati publiku, tako da neće moći uživo popratiti ove susrete. 

raspored


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij