hren

marina

Odbojkaški klub Marina Kaštela nakon drugog mjesta u prošloj sezoni u nove izazove kreće pojačan s nekoliko već poznatih imena u igračkom kadru. Naime, već nakon kraja prošle sezone priključile su se nekadašnje igračice Nika Stanović i Jelena Ninčević, kao i iskusna Ivana Prkačin.

Tijekom ljeta roster je dodatno pojačan, povratnice su bile ponovno bivše igračice Tea Kojundžić i Marija Maretić, koje se nekad znalo po djevojačkim prezimenima Jurić i Barić. I na sve to stigla je i reprezentativka Rene Sain, koja će pojačati poziciju libera u Marini nakon svoje francuske epizode.

Uz natjecanja u domaćoj Superligi, Kaštelanke čekaju i zahtjevni nastupi u Europi. Pored europskog Challenge kupa, OK Marina Kaštela nastupa i u srednjoeuropskoj MEVZSA ligi, a baš ti nastupi će i otvoriti sezonu. Već ovaj vikend Marina u Mariboru igra protiv slovenskih klubova Calcit Volley i Branik Maribor, kao i protiv mađarskog Vasas Obuda.

Otvara se tako sezona za koju se u klubu nadaju da će biti uspješna, jer su se igrački pojačali. Neće biti lako igrati na tri fronta, ali ekipa ima širinu i kvalitetu za to.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij