Ove će se godine, po 13. put, 9. listopada u Kaštelima održati planinska utrka Kozjak „In memoriam Ivica Radeljić“, a prijave za utrku, koju organizira atletski klub Solin, već su započele.

Kao i do sada, utrka će se za seniore i seniorke održati trasom od starog zvonika na rivi u Kaštel Sućurcu do crkvice Sv. Luke na Kozjaku, koja se nalazi na 762 metra nadmorske visine te do planinarskog doma Putalj, dokle će trčati juniori i juniorke. Staza za seniore duga je 8 km, dok je za juniore u dužini od 5,7 km, a njene dionice vode asfaltom, makadamskim i  vatrogasnim putem te planinarskom stazom.

Utvrđena startnina iznosi 80 kuna za seniore te 50 kuna za juniore, a prijave se trebaju poslati na e-mail adresu  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., putem stranice www.stotinka.hr, a kontakt telefon je 098/219 382
U prijavi mora biti navedeno ime i prezime, godina rođenja, klub i kategorija, a osim klubova mogu se prijaviti i ekipe koje nisu registrirani sportski klubovi.
Prijave i uplate potrebno je izvršiti do dana nastupa na žiro račun kluba IBAN:2824840081104485592 U slučaju dolaska trkača izvan teritorija SDŽ plaćanje se može izvršiti i uplatom na sam dan trke neposredno prilikom preuzimanja broja.

Za sve sudionike, koji se prijave do 25. rujna u 12 sati te uplate startninu, predviđene su i simbolične nagrade, dok će troje najboljih u utrci dobiti i novčane nagrade te medalje po kategorijama.

Konzumacija hrane i pića moguća je u planinarskom domu, gdje je osigurana i garderoba te tuš, a osiguran je i prijevoz stvari sa rive u Sućurcu do planinarskog doma.
U planinarskom domu može se osigurati i spavanje, rezervacijom na telefon 098/1318484, a za smještaj sudionika tu su i hostel Goli i Bosi,  Hotel Dujam te ostali hosteli na području županije.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij