hren

Rukometni klub Ribola Kaštela dobro je odradila glavne utakmice priprema za Prvu rukometnu ligu te su danas u SD Sokolana u Sućurcu osvojili turnir Kaštela 2021. Pored rezultata, Kaštelane mora sretnima činiti i saznanje da se Dino Banović, koji je stigao u ovom prijelaznom roku, već pokazuje pravim pojačanjem. Naime, u dvije utakmice je ovaj desni vanjski, zabio 16 zgoditaka.

Turnir su otvorili RK Gospić i RKHM Dubrovnik. Iako premijerligaš, dakle u rangu više od Gospića i Ribole Kaštela, Dubrovnik je u prvoj utakmici morao priznati poraz Gospićanima, završilo je 30-27, unatoč čak 13 golova Dubrovčanina Luke Bevande. Kod Gospićana su se s po sedam zgoditaka istaknuli Jelić i Markić.

Nakon toga na teren su ponovo došli Gospićani, ovaj put odmjeriti snage s domaćinima. Na kraju je to ipak bila utakmica koja je išla u samo jednom smjeru, Kaštelani su već na poluvremenu vodili sa četiri zgoditka prednosti, a završilo je 32-25. Banović je na svoj konto upisao osam golova, dobro ga je popratio Vujičević sa šest, a kod Gospićana se još jednom istaknuo Markić sa osam zgoditaka.

Posljednju utakmicu programa odigrali su Ribola Kaštela i Dubrovnik. I još jednom je premijerligaš morao priznati da je protivnik bolji, nakon izjednačenog prvog dijela, Kaštelani su na kraju slavili sa 33-27. Na Banovićevih osam Vujičević je ovaj put dodao čak deset pogodaka, a s po sedam su se na drugoj strani terena istaknuli Jurković i Jakić. Ribola Kaštela tako je uspješno okončala ovaj turnir s dvije pobjede i gol razlikom +13.

Foto: RK Ribola Kaštela (arhiva)


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij