Nakon puna dva mjeseca došli smo do samog kraja 17. sezone igranja Lige pionira na male branke. U tom periodu odigrano je svih 66 utakmica regularnog dijela lige te proteklog vikenda i utakmice četvrtfinala i polufinala nakon kojih smo dobili finaliste ovogodišnje Lige pionira, a to su Zmajevi i Bezimeni, koji će u međusobnom obračunu u srijedu navečer odlučiti o novom prvaku.

Završnica Lige pionira igra se sutra, u srijedu 25. kolovoza po sljedećem rasporedu i satnici:

19.30 sati  Za 3. mjesto: Small boys - Rebus boys
20.15 sati  Finale:  Zmajevi  -  Bezimeni

Za razliku od nekoliko proteklih godina kada je doigravanje često donosilo iznenađujuće rezultate, ove godine bili smo lišeni tih iznenađenja, kako u četvrtfinalu tako i u polufinalu, favoriti su uglavnom bili uvjerljivi. Četvrtfinale nam je donijeli samo jedan susret koji je bio neizvjestan, ali Rebus boysi su tek u posljednjih desetak minuta uspjeli slomiti otpor momaka iz ekipe Optimum.

Rezultati  četvrtfinalnih  utakmica:

Bezimeni  -  Torcida iznad svih        12 : 3
Small boys  -  Plamen                        3 : 0
Zmajevi  -  Bomba                              8 : 1
Optimum  -  Rebus boys                    0 : 4

Kao i u četvrtfinalu favoriti su bili uvjerljivi i na polufinalnim utakmicama, Bezimeni su pogocima Marka Paštara (2) i Duje Čolaka  relativno lako izašli na kraj s ozljedama načetim Small boysima dok su se Zmajevi morali malo više potruditi kako bi izbacili Rebus boyse koji su ranim pogotkom Luke Nevešćanina veliki dio prvog dijela utakmice bili u vodstvu.. Međutim, kvalitetniji Zmajevi ipak su uspjeli do kraja poluvremena izjednačiti da bi početkom drugog dijela s nekoliko brzih pogodaka i riješili pitanje konačnog pobjednika. Strijelci za Zmajeve bili su Luka Kalaica, Marin Modrić, Duje Slatina i Marin Šego.

Rezultati  polufinalnih  utakmica:

Bezimeni  -  Small boys                      3 : 0
Zmajevi  -  Rebus boys                       4 : 1


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij