Gotovo je. Odigrano je svih 11 kola regularnog dijela Lige pionira na male branke nakon kojeg smo dobili i posljednjeg sudionika doigravanja, a to je ekipa Bomba koja je u direktnom obračunu sa Neandertalcima izborila četvrtfinalni susret sa Zmajevima, vodećom ekipom na tablici.

Sada , kada se znaju svi sudionici doigravanja, evo i rasporeda i satnice svih četvrtfinalnih parova:

Petak, 20.08.2021.

19.15 sati  Bezimeni - Torcida iznad svih

19.55 sati  Small boys - Plamen

20.35 sati  Zmajevi - Bomba

21.15 sati  Optimum - Rebus boys

Inače, posljednje kolo riješilo je još nekoliko dilema prije početka doigravanja. Bezimeni su visokom pobjedom nad Majstorima s mora pretekli Small boyse te si osigurali nešto lakšeg protivnika u doigravanju. Usprkos svemu, Small boysi koji su igrali nešto kasnije imali su priliku zadržati drugu poziciju, ali momci iz ekipe Plamen pružili su čvrst otpor izgubivši samo sa 4:1 što nije bilo dovoljno maloj, ali odabranoj ekipi s Čiova pa ćemo novi obračun ovih dviju ekipa gledati u četvrtfinalu doigravanja.

Poraz Plamena iskoristili su igrači Rebus boysa koji su se visokom pobjedom nad ekipom Torcida iznad svih vratili na peto mjesto na tablici koje im u doigravanju donosi momke iz ekipe Optimum koji su u zadnjem kolu regularnog dijela lige nanijeli prvi poraz Zmajevima, lideru na tablici. 

Na samom kraju lige, prvu pobjedu zabilježili su i Torcidaši iz Kaštel Novog koji su u derbiju začelja pobijedili Sova boyse sačuvavši ipak nekako svoju visoku prednost iz prvog dijela utakmice.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij