hren

OK Ribola Kaštela pokrenuo je novi projekt u kojem poziva tvrtke da oglase svoje ime i logo na dresu kluba. Naime, pored postojećih sponzora koji se ističu na dresovima, Kaštelani su se dosjetili ideje da preostali prostor na dresu, na kojem ima mjesta za još 10 tvrtki, ponude tvrtkama kako bi svoje ime i logo oglasili na dresu kluba tijekom čitave sezone.

Ovaj projekt je svojevrstan nastavak donatorskog projekta Klub 1000 u koji se do sada već uključilo više od 20 tvrtki, a cilj mu je stvoriti dodatne prihode koristeći dres kao prostor za oglašavanje.

-Ovu ideju smo pokrenuli potaknuti dobrim odazivom poslovnih partnera u projektu Klub 1000 s kojima smo ostvarili kvalitetnu suradnju na obostrano zadovoljstvo. Dres našeg kluba kao simbol kaštelanske odbojke ovim putem nudimo poslovnoj zajednici da oglasi svoje ime i logo u sezoni koja je pred nama i u kojoj nam je cilj titula prvaka i Kup, kazao je tehnički direktor Marko Milić.

Ovo je još jedan u nizu marketinških ideja kojima je kaštelanski klub pritekao kako bi se othrvao pandemiji i svemu što je ona donijela u svijet sporta, a za svoje ime i logo na dresu već su pokazale interes dvije kaštelanske tvrtke.

Sve zainteresirane tvrtke koje se žele na ovaj način oglašavati mogu poslati upit na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.ili u inbox facebook adrese kluba.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij