Proteklih dana na otvorenom igralištu Gimnazije u Kaštel Novom u večernjim satima igrale su se utakmice 5. kola Lige pionira nakon kojeg je stanje na vrhu tablice nepromijenjeno, favoriti uglavnom uvjerljivo pobjeđuju, osim kada igraju međusobno.

Za sada na vrhu tablice imamo trojku bez izgubljenog boda, vodeći Small boysi i dalje pobjeđuju na pogon raspoložene braće Perković dok su Zmajevi visoko porazili Torcidaše iz kaštel Novog.

Bezimeni, kao treća ekipa sa maksimalnim bodovnim učinkom imali su ovog puta dvostruki program. Najprije su u zaostaloj utakmici 3. kola uvjerljivo dobili Torcidu iznad svih, da bi dan kasnije u neravnopravnoj utakmici visoko porazili momke iz ekipe Sova boys. Njihov kapetan Jure Marović istakao su u ta dva susreta sa 11 postignutih pogodaka što ga je diglo na visoko treće mjesto na listi strijelaca, najbliži braći Perković iz Small boysa.

Rebus boysi, kao najbliži pratitelji vodećeg trojca relativno lako pobijedili su Majstore s mora dok su momci iz ekipe Optimum bili bolji od Plamena u 'starosejanskom' derbiju. Otpor Plamena popustio je tek u drugom poluvremenu kada su Nikola Bertić i Josip Veljača (2) uspjeli probiti do tada nesavladivog Tea Romića, vratara Plamena.

Vrijednu pobjedu zabilježili su momci iz ekipe Torcida iznad svih. Oni su ponajviše zahvaljujući Toniju Ivakiću, strijelcu svih četiriju pogodaka svoje ekipe bili bolji od neandertalaca.

Slijedeće 6. kole Lige pionira donosi nam poslasticu, sataju se dvije vodeće ekipe Small boysi i Zmajevi.

Raspored i satnica 6. kola lige pionira:

Petak, 16.07.2021.

19:30 Sova boys - Optimum
20:10 Torcida K. Novi - Bezimeni
20:50 Small boys - Zmajevi

Subota, 17.07.2021.

19:30 Plamen - Neandertalci
20:10 Rebus boys - Bomba
20:50 Majstori s mora - Torcida iznad svih


 


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij