hren

Hrvoje Pervan, seniorski reprezentativac i prošlogodišnji kapetan Ribole Kaštela koji igra na poziciji libera produžio je ugovor na još godinu dana s kaštelanskim klubom i tako upotpunio kadar za nadolazeću sezonu. Riječ je o odbojkašu koji je svojim iskustvom na terenu, često i desna ruka trenera Rančića, što ovo produženje ugovora čini još značajnijim za klupske aspiracije.

-Nije bilo puno dileme oko produženja ugovora s klubom za koji igram već 8 godina. Uprava kluba mi je predstavila plan sezone i jako mi se sviđaju ciljevi kluba budući da se gradi jaka momčad koja će se boriti za trofeje. Naš cilj za nadolazeću sezonu je dupla kruna, a uz to se nadam se da će publika napokon doći u dvoranu i da će prepoznati naš trud i rad te da će nas nositi u utakmicama, kako samo oni znaju. Veselim se sezoni koja je pred nama i jedva čekam početak priprema, kazao je libero Hrvoje Pervan.

Razvidno je da Kaštelani stvaraju jaku, natjecateljsku momčad, koja će dobrom mješavinom iskustva i mladosti imati idealan omjer za ostvarivanje zacrtanih ciljeva.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij