hren

UTAKMICU GLEDALI PAŠALIĆ I SUBAŠIĆ
Nogometaši Zadra imali su u srijedu dvostruki razlog za slavlje: napravili su veliki rezultatski preokret nadoknadivši 1:3 iz prve utakmice i pobjedom od 4:2 ostvarili plasman u 3. HNL – jug.

„Naivno smo primili smo dva gola iz prekida, a Zadrani su nam praktički iz tri udarca zabili četiri gola. Imali smo svoje šanse i nismo zabili, dok su oni sve svoje iskoristili“, kazao je nakon utakmice nogometaš GOŠK-a Branko Čubrilo.

GOŠK Kaštela tako je prokockao veliku prednost i to pred domaćim navijačima koji su ih već jednom nogom vidjeli u višem rangu.

„Nažalost, pokazali smo neiskustvo i nevjerovanje u sebe tokom utakmice. Na kraju kad smo zabili prvi gol vidjeli smo da ipak možemo. Ubrzo smo zabili i drugi, a uvjeren sam da je bilo još barem tri minute da bi zabili i treći“, tvrdi Čubrilo, koji je bio strijelac u obje utakmice.

Kao ni cijela momčad, Čubrilo nije skrivao tugu i razočaranje zbog teškog i bolnog poraza.

„Imali smo dobru sezonu i žao nam je zbog ne ulaska. Sad ćemo se odmoriti, dignuti glavu i idemo dalje, dogodine ćemo sigurno ući u viši rang“, poručio je.

Osvrnuo se na žalbu koju su četiri županijska prvaka poslali Hrvatskom nogometnom savezu. Naime, u svojoj su žalbi klubovi istaknuli da nije pošteno da od 82 kluba u viši rang ulazi samo jedan klub.

„Nadamo se da će HNS uvažiti našu žalbu. Žalosno je da cijelu sezonu imamo samo jedan poraz i ne možeš ući u ligu, da od toliko klubova ulazi samo jedan klub“, naglasio je.

S njim se složio i Danijel Subašić, proslavljeni hrvatski nogometni vratar koji je zajedno s 'kolegom' Marijom Pašalićem gledao utakmicu. Subašić je 'dijete Zadra', a Pašalićeva karijera krenula je u GOŠK-u.

„Oba kluba trebaju ući zajedno u viši rang. Isto bi to rekao da je i GOŠK pobijedio jer oba kluba to zaslužuje. Od 82 kluba ulazi samo jedan, pa lakše je upasti na Olimpijske igre nego u treću ligu“, mišljenja je Subašić.

Unatoč neispunjenom cilju ulaska u viši rang, GOŠK Kaštela ima svojih razloga za veselje. Iza njih je iznimno uspješna sezona s četiri osvojena naslova – po jedan u svakoj kategoriji – te su skinuli brojne rekorde.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij