hren

U samo nekoliko dana kaštelanske je ljubitelje nogometa, pa i onog omladinskog, razveselila vijest o prvacima mlađih kategorija GOŠK-a i Jadrana.

GOŠK-ovi su juniori prošloga tjedna zaključili prvenstvo dominacijom u svojoj kategoriji, dok su u utorak Jadranovi mlađi pioniri postali prvaci u svojoj kategoriji. U četvrtak 29. lipnja GOŠK-ovi su pioniri proslavili titulu najboljih u županiji, nakon što su u dvije finalne utakmice bili bolji od Imotskog.

GOŠK Kaštela bio je u regularnom dijelu prvenstva četvrti, no pravo u finale stekli su zbog toga što su ispred njih bili druga momčad Primorca, Solina i Adriatica koji se gledaju izvan konkurencije. U finalu ih je čekao dvoboj s Imotskim, najboljom momčadi Prve lige pionira NSŽSD skupine B. U Imotskom je bilo 1:1, a u Kaštelima su GOŠK-ovci bili bolji rezultatom 3:0.

Ako uzmemo u obzir sve kategorije, Kaštela su postali prvaci u svojim ligama u mlađim pionirima (Jadran), pionirima (GOŠK Kaštela), kadetima (GOŠK Kaštela), juniorima (GOŠK Kaštela) i seniorima (GOŠK Kaštela). 


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij