OK Ribola Kaštela ozbiljno se priprema za nadolazeću sezonu. Nakon što je prošli tjedan predstavljeno pojačanje u vidu Luke Šormaza, bosanskohercegovačkog dizača s istaknutim međunarodnim iskustvom, nova akvizicija u redovima kaštelanske momčadi je dvadesetpetogodišnji sjevernomakedonski reprezentativac Filip Madžunkov, koji igra na poziciji srednjeg blokera.

- Znam gdje dolazim i kakva je tradicija kaštelanske odbojke. U dosadašnjoj karijeri sam do sada igrao za OK Strumica, OK Jedinstvo (Crna gora), OK Grenoble (Francuska), OK Vardar Skopje i OK Bitterfeld-Wolfen (Njemačka). Za seniorsku reprezentaciju Makedonije igram od 2013. godine. Sretan sam što sam potpisao za veliki klub kao što je OK Ribola Kaštela i očekujem dobre utakmice i borbu za titulu, kazao je Filip Madžunkov.

Ovaj 200 cm visoki srednji bloker zasigurno će biti pravo pojačanje za mladu kaštelansku ekipu, koja će produljenjem ugovora Ante Šukera i dovođenjem Luke Šormaza, dobiti na iskustvu u svojim redovima.

Također, zanimljiva crtica iz klupske povijesti je da je Filip Madžunkov četvrti Makedonac koji će igrati za kaštelansku momčad, za koju su već igrali Aleksandar Mitev, Aleksandar Milkov i Aleksandar Ljaftov.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij