Odbojkašice Marine Kaštela nisu uspjele doći do naslova prvakinja Hrvatske. Na gostovanju u Zagrebu u trećoj su utakmici finalne serije izgubile od zagrebačke Mladosti rezultatom 3:0.

Tužna i razočarana lica kaštelanskih odbojkašica praktički su ispričala sve. Marina je prva dva seta igrala izvrsno, u drugom čak i vodila pet razlike, a onda u oba seta nakon 15:14 upala u crnu seriju. Mladost je uzastopnim poenima preokrenula oba seta i u trećem potvrdila pobjedu.

- Igrali smo fenomenalno u početku prva dva seta. Onaj tko malo bolje poznaje odbojku zna koliko je „dizač u 1“ teška pozicija. Nažalost, poklopilo nam se da smo u tom trenutku naletjeli na njihov dobar servis i nismo uspjeli izaći iz te rotacije -  kazao je vidno potišten trener Marine Milorad Krunić.

Još jednom zakazao je blok gostiju , samo jedan put ruke na mreži zaustavile su domaći napad. S druge strane, Mladost je upisala dvanaest blokova i samo time napravila odlučujuću razliku. Međutim, mimo toga Marina je konkurirala u utakmici.

- Da su nas one isprašile bez šansi lakše bi se osjećao. Ovako smo imali dvije dobre šanse, igrali smo savršeno do sredine setova i onda nam je „pala klapna“ - pojasnio je Krunić.

Nažalost, ovoga puta Marina je započela preokret u trećem setu kao i u Kaštelima prije nekoliko dana. Štoviše, rano vodstvo Mladosti držalo je utakmicu u jednom smjeru, a govor tijela gostujućih igračica već je prihvatio poraz.

HAOK Mladost – OK Marina Kaštela 3:0
(25:19, 25:21, 25:11)
Zagreb, dvorana Dom odbojke Bojan Stranić

Suci: Bojan Brlas, Goran Brozić

HAOK Mladost: Matić, Pavičić (13), Perić (3), Grbavica (12), Volmut (9), Popić, Kulić (11), Freund (2), Marković (5), I. Štimac, Tomić. Trener: Leonard Barić

OK Marina Kaštela: Karadža, Botić (2), Subašić, Grizelj, Rožić, Dežulović (5), Kalman (8), Teklić, K. Zdilar, Barać (2), Vukić (11), J. Zdilar (2), Ćurak (1), Apostolski. Trener: Milorad Krunić

Foto: HOS


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij